KREĆU PRIPREME ZA MATURU

UPISI U TIJEKU Algebrine pripreme za maturu i u Čakovcu

Znaš li i da u Čakovcu možeš pohađati Algebrine pripreme za državnu maturu! Najtraženiji ciklus priprema koji pohađa najveći broj maturanata, u tvom gradu kreće 27. veljače 2021.

Znaš li i da u Čakovcu možeš pohađati Algebrine pripreme za državnu maturu! Najtraženiji ciklus priprema koji pohađa najveći broj maturanata, u tvom gradu kreće 27. veljače 2021.

Pripreme se održavaju vikendom, na adresi Srednja škola Čakovec, ul. Jakova Gotovca 2, a u ovom ciklusu možeš se pripremati za obavezne predmete – hrvatski jezik, matematiku i engleski na obje razine.

Na raspolaganju su ti brojni paketi kojima ćeš pokriti znanje potrebno za upis željenog fakultet, ali i polaganje prijamnog ispita ako je potrebno.

Predavači na pripremama su iskusni srednjoškolski profesori koji znaju sve o državnoj maturi. Trebamo li spomenuti da je u organizaciji priprema za matematiku sudjelovao Toni Milun?

Polaznici Algebrinih priprema za državnu maturu mogu sudjelovati u natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem Algebra, uz partnere OTP banku i Autoškolu Marvix, dodjeljuje stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru.

Nadalje, maturanti koji završe Algebrine pripreme za državnu maturu i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema. Uz sve to, OTP banka nagrađuje s 200 kuna sve polaznike Algebrinih priprema koji koriste ili ugovore besplatni paket OTP Indeks

Algebrine pripreme možeš pohađati u potpunosti i online. Na tebi je samo da odabereš između učionice ili virtualnog praćenja priprema.

Postani dio statistike koja kaže kako 97% Algebrinih polaznika upisuje željeni fakultet u prvom roku! 

Nastava u Čakovcu kreće uskoro, rezerviraj svoje mjesto OVDJE ili se javi na  matura@algebra.hr ili 01 2332 861.

Najnovije