mikro vjenčanja

DAN ZA PAMĆENJE Jedinstven doživljaj vjenčanja u hotelu Panorama Prelog

Rezervirajte svoje vjenčanje na vrijeme i prepustite organizaciju ovom jedinstvenom teamu hotela Panorama...

Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u životu i nema mladenaca kojima nije stalo da taj dan bude baš savršen.

Prošla, 2020. godina, svima je pokazala kako se treba prilagoditi svakoj situaciji i potaknula maštu u mnogima od nas. Razna ograničenja i nametnute okolnosti ne moraju biti razlog za manju kreativnost, upravo suprotno!

U 2021. godini možemo očekivati nove trendove u organizaciji vjenčanja te vam hotel Panorama nudi upravo jedan od njih.

Kako su vjenčanja vrlo osobna i ne postoji ‘model’ koji odgovara svima, team hotela Panorama odlučio je mladencima ponuditi nešto novo, gdje će se detaljima i jedinstvenošću istaknuti i pomaknuti od klasike i već viđenog.

Riječ je o raskošnim mikro vjenčanjima, predviđenim za manji broj ljudi, koja se baziraju na grupama do 25 osoba. Upravo ovakve manje svadbene svečanosti pružaju priliku mladencima bogatije i raskošnije vjenčanje, formalnog ili neformalnog oblika, uz tradicionalan ili moderan pristup. Takvo intimno druženje pruža uzvanicima kvalitetno provedeno vrijeme s mladencima, te je i to jedan od razloga sve veće popularnosti mikro vjenčanja.

Hotel Panorama, uz prepoznatljivu vrhunsku uslugu svog stručnog osoblja, nudi izbor menija u sljedovima, harmoniju okusa i mirisa, bečki načina posluživanja, prilagođen svim željama i potrebama mladenaca. Uvijek spremni za otkrivanje novih gastronomskih iskustava, posebno onih gdje se sljubljuju domaći proizvodi međimurskog težaka uz bogata vina ovog kraja.

Osim bogate gastronomske ponude, velik izbor vrhunskih međimurskih vina, kao i vina iz cjelokupne hrvatske, te uz ponešto i internacionalnih etiketa, uz sommeliera zavidnog znanja i sposobnosti, dio su ponude koju hotel Panorama pruža svojim gostima.

Također, u suradnji s partnerima u ponudi je i raskošna dekoracija, pregršt zelenila i bogati aranžmani,  koji su dio trenda koji će popratiti 2021./2022. sezonu vjenčanja.

S obzirom da se radi o hotelu, u ponudi je i smještaj za sve uzvanike mikro vjenčanja, koji je za mladence gratis, odnosno poklon hotela.

Rezervirajte svoje vjenčanje na vrijeme i prepustite organizaciju ovom jedinstvenom teamu.

Mjesto za boravak Prelog: hotel Panorama

Video i fotografije: No Ordinary Studio

Planiranje vjenčanja, koordinacija i dizajn: No Ordinary Studio

Vjenčanica: Vjenčanice Charm

Make up: Anne Studio by Anamarija Grkavac

Frizura: FS STIL

Rasvjeta: Bazinga rasvjeta i efekti


 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije