PROMO

NA DVA DATUMA Posjetite prvi virtualni sajam vjenčanja u 2021. godini!

Ove veljače online portal Wedding virtual organizira virtualni sajam vjenčanja koji će se održati na dva datuma, 6. i 7. veljače

Zbog situacije koja je u velikoj mjeri pogodila upravo sektor vjenčanja, bilo je nužno potražiti način kako umanjiti posljedice. Budući se do sada pokazalo da najbolje prolaze poslovi koji su najviše aktivni online, osmišljen je nov i prilagođen način održavanja sajma.

Tako će se, s obzirom na trenutnu situaciju, prvi virtualni sajam vjenčanja u 2021. godini održati 6. i 7. veljače na portalu wedding-virtual. 

Bit će vam omogućen prikaz virtualnog sajma – svi će izlagači biti dostupni na jednom mjestu. 

Posjetite sajam na webu, pregledajte izlagače i odaberite svoje favorite. Na jednom mjestu doznajte sve što Vas zanima i kontaktirajte ih. Kako bi ostvarili popust kod online izlagača, pregledajte izlagače (na linku) i kontaktirajte ih putem kontakt forme i ostvarite popust. Popuste će biti moguće realizirati samo u vrijeme trajanja sajma.

Važno je napomenuti kako će portal biti aktivan i nakon sajma vjenčanja, tako da u svakom trenu možete pratiti najnovije vijesti i trendove iz svijeta vjenčanja. 

Wedding virtual ili virtualno vjenčanje, je online portal na kojem možete pronaći sve što je potrebno za najsretniji dan u životu. Od odabira mjesta obreda vjenčanja, mjesta slavlja, glazbe, cvijeća i dekoracija do pozivnica i foto studija. Mladenci biraju odjeću, obuću, frizuru, šminku te za vjenčanje nezaobilazan simbol – vjenčano prstenje. Sve to možete pronaći na ovom portalu. Pretražite kategorije, odaberite izlagača te ih direktno kontaktirajte i ostvarite popust za vrijeme trajanja sajma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije