eu projekt

MONT MONTAŽI odobrena bespovratna sredstva za uvođenje ISO normi

Poduzeću MONT MONTAŽA iz Svete Marije tokom 2019. godine odobrena su bespovratna sredstva za projekt "Povećanje konkurentnosti poduzeća MONT MONTAŽA uvođenjem sustava upravljanja kvalitetom zavarivanja" u sklopu poziva "Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)".

U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 221.713,75 HRK odobreno je ukupno 144.390,35 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba projekta započela je u lipnju 2020. godine, a uvodi se certifikat za sustav upravljanja kvalitetom zavarivanja taljenjem metalnih materijala sukladno normi EN ISO 3834-3. Projektom je obuhvaćeno uvođenje norme i certificiranje, te se poduzeće MONT MONTAŽA prilagođava međunarodnim standardima zavarivanja.

Uvođenje sustava upravljanja kvalitetom utječe na unaprjeđenje i modernizaciju poslovanja koje se ogleda kroz poboljšanje procesa rada, komunikacije između zaposlenika, precizno određivanje rada i osiguravanje proizvodnje te proizvoda odgovarajuće kvalitete čime je poduzeće postalo konkurentnije i profitabilnije.

Isto tako realizacijom projekta utječe se na povećanje obujma poslovanja, te posljedično na rast prihoda od prodaje i povećanje zaposlenosti.

KONTAKT OSOBA:

Valentino Novak, direktor

+ 385 91 723 6897

e-mail: valentino@mont-montaza.hr

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća MONT MONTAŽA d.o.o.

Najnovije