Ključ uspjeha svakog čovjeka

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ČAKOVEC Cjeloživotno učenje je ‘IN’ – upisi u tijeku

U tijeku su upisi u školu stranih jezika, osposobljavanja, usavršavanja, pripreme za maturu, tečajeve i besplatne programe.

Mjesto gdje se susreću dugogodišnja tradicija i moderan pristup nastavi možete pronaći nedaleko centra grada na adresi Kralja Tomislava 52 u Čakovcu.

Zašto izabrati baš Pučko otvoreno učilište Čakovec  u mnoštvu škola koje nude tečajeve stranih jezika?

Pučko otvoreno učilište Čakovec ima bogatu tradiciju i stručan tim ljudi, koji ulaže u svoj napredak i razvoj sudjelujući na brojnim usavršavanjima i edukacijama. Ulažu i u tehnološki napredak te tako njihovi stručnjaci u radu koriste pametne ploče, a svaka je učionica suvremeno opremljena i prati zahtjeve današnjeg informatički razvijenog društva. Od ove godine postoji mogućnost online učenja.

Škola stranih jezika nudi razne programe

Osnovnoškolci će nadograđivati svoja znanja na njima zabavan način, a srednjoškolcima će se otvoriti nova vrata, koja će ih možda odvesti na studij u inozemstvo. Odrasli mogu birati između niza tečajeva prilagođenih njihovim potrebama i željama, od početnog do naprednog. Tu je i posebna ponuda tečajeva stranih jezika s upisom u e-knjižicu, kao i konverzacijski tečajevi engleskog i njemačkog jezika namijenjeni poboljšanju komunikacijskih vještina te poslovni engleski i njemački jezik. Iako su tečajevi engleskog i njemačkog jezika najtraženiji, za one nešto zahtjevnije nude se i tečajevi drugih stranih jezika, kao što su talijanski, mađarski, španjolski, ruski, hrvatski za strance.

Ne gubite vrijeme i izaberite tečaj po mjeri, jer znanje je najbolja investicija u bolju budućnost. Nazovite već danas i rezervirajte svoje mjesto.

Trajanje tečajeva stranog jezika je 70 sati. Cijena tečajeva za djecu je 1.800,00 kuna, a za odrasle 2.200,00 kuna. Za člana obitelji ili drugi strani jezik dobivate dodatni popust od 30 posto. Za djecu nudimo pomoć u učenju. Za rani upis popust od 10 posto

Upisi u programe osposobljavanja i usavršavanja za više od 100 zanimanja

Traženi program usavršavanja za Programera WEB aplikacija te POSLOVE INTERNET MARKETINGA I PRODAJE!

Trenutno su najtraženiji programi: Njegovatelj starijih osoba zavarivač MIG-MAG postupkom, bravar, operater CNC tokarilicom i CNC glodalicom, dječji njegovatelj, dimnjačar, maser, dadilja, vizažist, samostalni knjigovođa, auto-CAD specijalist, programer WEB aplikacija, operator na računalu, menadžer za izradbu i provedbu EU-ovih projekata, zidar, tesar, rukovatelj viličarom, rukovatelj motornom pilom, fasader, armirač, pivar, ratar, pčelar, voćar, vinogradar-podrumar, šivač, obućar…

Tečaj šivanja i krojenja – početni i napredni

Trajanje od 30 sati za 1.000,00 kuna. Naučit ćete sašiti odjevni predmet, zavjesu, porubiti hlače, pregače, posteljno rublje i krpe te mnogo drugih priručnih predmeta.

Pripreme za maturu

Uspješnost polaznika na maturi je gotovo 100%. Za grupu 8-15 polaznika cijena sata za matematiku, engleski, njemački i hrvatski jezik, kao i za ostale predmete je 20 kuna po školskom satu.  Viša razina matematike traje 60 sati, viša i osnovna razina ostalih predmeta 45 sati. Dočekajte maturu spremni uz vrhunske stručnjake i najpovoljniju cijenu.

Komplet priprema – matematika, hrvatski jezik, strani jezik – 3.300.00 kuna. Početak grupe u 2. mjesecu.

Predavači:

Matematika: Ilija Višić

Hrvatski jezik: Dijana Fric

Engleski jezik: Andrea Štefić

Informatički tečaj za odrasle

Trajanje: 50 sati

Nastava u malim grupama

Sadržaj tečaja: Osnove rada na računalu, pisanje teksta, izrada proračunskih tablica, slanje e-maila, Internet, facebook… Cijena: 1.000.00 kuna

Informacije i upisi: PONEDJELJAK – PETAK:  8 – 14

040/395-236, 396-717, 396-716; info@pou-cakovec.hr

Cjeloživotno učenje – Ključ uspjeha svakog čovjeka!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije