GIPSMONT-M d.o.o.

gipsIT IKT tehnologijama do povećanja konkurentnosti

Poduzeće GIPSMONT-M d.o.o. iz Čakovca uspješno je provelo projekt uvođenja informacijsko-komunikacijske tehnologije ukupne vrijednosti 202.900,00 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Poduzeću GIPSMONT-M iz Čakovca, 2020. godine su odobrena bespovratna sredstva za projekt “gipsIT – IKT tehnologijama do povećanje konkurentnosti poduzeća GIPSMONT-M d.o.o. ” u sklopu poziva “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2”. U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 202.900,00 HRK odobreno je ukupno 150.146,00 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba projekta započela je u veljači 2020. godine s trajanjem od 12 mjeseci, a završila je implementacijom informacijsko-komunikacijskih rješenja u proizvodni proces. Projektom je obuhvaćena nabavka računalne opreme i softvera s posebnim naglaskom na ERP sustav. Nabavljena oprema i softver utjecali su na optimiziranje poslovnih procesa poduzeća, obzirom da su se smanjili troškovi poslovanja, povećala učinkovitost, produktivnost i efikasnost zaposlenika,a samim time se povećala konkurentnost poduzeća.

Isto tako, realizacijom projekta korisnik će zaposliti novog djelatnika i povećati prihode.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden unutar planiranog vremenskog roka i proračuna projekta.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća GIPSMONT-M d.o.o.



Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije