BLAGDANSKI POPUST

GLOBO ČAKOVEC Ostvarite 20% popusta na kupnju iznad 50 kn! Kupite najbolju pirotehniku u Hrvatskoj – Orion pirotehniku!

Popusti vrijede na sve ukrase, kuhinjski asortiman, dječje igračke te na elektroniku, a traju do 31.12.

Želite li na jednom mjestu kupiti sve za nadolazeče blagdane dođite u Čakovec na adresu Uska 1 u popularnoj zgradi ‘Ljepotica’ u trgovinu Globo Čakovec.

U tijeku je blagdanski popust od 20% na kupnju iznad 50 kn! Popusti vrijede na sve ukrase, kuhinjski asortiman, dječje igračke te na elektroniku. Kod njih se možete opremiti i s najboljom pirotehnikom u Hrvatskoj – Orion pirotehnikom od 15. prosinca

Posebnu ponuda su televizori 81cm kupite ih već od 840,00 kn

Glovo Vam nudi sve za obitelj – široka ponuda obuhvaća elektroniku, razne ukrase, kućanske potrepštine i dječje igračke.

Osim ugodnog ambijenta i nasmijanog osoblja, dočekat će vas elektronika od televizora i zvučnika do potrebne opreme za mobitel, zatim pegle, usisavači, kuhinjske potrepštine i ukrasi, vrtna crijeva i sve što je potrebno za uređenje dvorišta, kao i krevetići, ogrlice i igračke za vaše kućne ljubimce.

Na policama možete pronaći brojne plišane i plastične igračke, kao i igre te kreativne setove za bojanje i slaganje, a sve to u temi crtanih likova i superjunaka.

Osim nove poslovnice u Čakovcu, trgovina Globo već se dugi niz godina nalazi i u Podbrestu na adresi Kalnička 48, kao i Ludbregu u Ulici Petra Zrinskog 34.

Za više informacija o proizvodima možete ih pronaći na spomenutim lokacijama ili pozivom na broj 040/865-020. Radno vrijeme trgovine je od 08-19h svakim danom, a subotom 8-13h

Najnovije