preko 100 novih radnih mjesta

SVEČANO OTVORENJE Odlično mjesto za kupnju, opuštanje i razonodu: JUG MALL otvorio vrata za kupce!

Uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, nova shopping destinacija na čakovečkom Jugu trgovački centar Jug Mall u četvrtak, 10. prosinca, svečanim je programom otvorio vrata za kupce i posjetitelje

Ovim projektom južni dio grada postaje bogatiji za trgovački centar zatvorenog tipa, jedini takav u Čakovcu i okolici s ponudom više internacionalnih brendova. Osim što je Jug Mall sad odlično mjesto za obavljanje cjelokupnog shoppinga, postepenim useljavanjem ostalih i novih zakupnika zasigurno će postati omiljeno mjesto za opuštanje i razonodu. Jug Mall svakim će danom za svoje kupce biti otvoren od 9 do 21 sat.

Otvorenje kompleksa rezultiralo je s više od 100 novih radnih mjesta

Vlasnik i investitor obnove je tvrtka Global Rent d.o.o. iz Splita, dok je glavni projektant  Gradit d.o.o. Zagreb. Građevinske radove u najvećem dijelu su izvele građevinske tvrtke iz Međimurske županije. Glavni izvođač je domaća tvrtka Međimurje Graditeljstvo.
U trgovačkom centru Jug Mall za sada su u centru otvorene trgovine Spar, DM, Pepco, Mobia, Silver for you i Cvjetni atelje Nataša, dok se spominje i Germania Sport kladionica, automat klub Faubet, Caffe bar Parks te se najavljuju i sljedeći brandovi: profesionalna igraonica s kinom Twister na više od 500 četvornih metara, Restoran & Bar Boccone ugodnog ambijenta, vrhunske usluge te ukusne hrane s naglaskom na autentična talijanska jela, a svu dosad spomenutu ponudu obogatit će i Sketchers.

U sklopu programa otvorenja prisutnima se obratio predstavnik centra Miroslav Jeličić Purko, koji je ponajprije izrazio veliku zahvalnost svima koji su zaslužni da se u ovom kratkom roku od ideje do realizacije ostvari jedna lijepa nova priča.

– Prije 15 mjeseci na ovom je mjestu bio stari centar iz prošlog stoljeća te ga je trebalo osposobiti i renovirati tako da postane prikladno okupljalište i središte lokalnih zbivanja koja će se sigurno u budućnosti događati. Mislim da smo u tome uspjeli – istaknuo je te nastavio s pojedinostima o financijskoj strukturi investicije. Naime, u sam kostur centra u posljednjih je godinu dana uloženo oko 30 milijuna kuna.

Objekt je u sklopu prigodnog programa blagoslovio fra Tomislav Božiček, dok je za dobru svirku bio zadužen Scifidelity Orchestra. Dio atmosfere otvorenja možete pogledati u fotogaleriji!

Najnovije