EDUCIRAJ SE U SVAKOM TRENUTKU

NOVA DIMENZIJA USLUGE Ako još niste, registrirajte se i otkrijte sve prednosti Digitalne komore

Ostanite u toku - bez plaćanja skupog savjetovanja, bez skrivenih troškova - Hrvatska gospodarska komora je putem online informacijsko-komunikacijske platforme Digitalna komora u svega nekoliko klikova svojim korisnicima osigurala kvalitetne, točne i pravovremene informacije

S glavnim ciljem povećanja dostupnosti usluga i servisa HGK kroz digitalizaciju cjelokupnog poslovanja komore osmišljena je platforma koja potpuno besplatno implementacijom ukupno osam integriranih e-usluga ubrzava komunikaciju i unapređuje odnose s članicama HGK, digitalizira izdavanje dokumenata za javne ovlasti i omogućuje još aktivnije sudjelovanje gospodarstvenika u kreiranju i promjeni zakonodavnog i regulatornog okvira.

To su usluge: e-javne ovlasti, e-učenje, e-zakonodavstvo, e-sajmovi i promocija, e-financiranje, e-članice, e-gospodarske informacije i e-pokreni poslovanje (informacije o pokretanju i financiranju tvrtke).

Jednostavnom registracijom do besplatnih i korisnih informacija

Jednostavno je, sve javne ovlasti Hrvatske gospodarske komore od sada su dostupne online! Velika prednost je i to što svim uslugama korisnici mogu pristupiti potpuno besplatno, a registrirati se možete ovdje kao poslovni korisnik (pravna osoba) ili standardni korisnik (fizička osoba). 

Nakon registracije na portal korisnici se putem sustava e-Građani povezuju s poslovnim subjektom u kojem su u statusu ovlaštene osobe te mogu upravljati informacijama svog poslovnog subjekta i dodavati mu nove korisnike, ali što je još važnije, mogu se povezati s ostalim subjektima iz iste industrije, uključiti se u rad udruženja HGK, povezati se s međunarodnim udruženjima, razmjenjivati iskustva te se zalagati za zajedničke interese.

Želite promovirati svoj proizvod ili uslugu, pronaći kvalitetno financiranje ili dobre poslovne partnere?

Sajmovi i različita događanja najbolja su prilika da se predstavite široj javnosti i ostvarite svoje poslovne ciljeve, a nakon jednostavne registracije i verifikacije možete pronaći događanje koje vam najbolje odgovara.

​Povežite se s poslovnim subjektom u kojem ste odgovorna osoba, svu potrebnu dokumentaciju zatražite i preuzmite iz udobnosti svog ureda i budite u prednosti već danas. Provjerite koje su vam sve edukacije dostupne, također posve besplatno, saznajte koji se propisi odnose na vaše poslovanje ili koji su zakoni i propisi mijenjani.  Ostanite u toku – bez plaćanja skupog savjetovanja, bez skrivenih troškova

Pozitivan feedback u 99% slučajeva

– Sam početak korištenja portala je najizazovniji s obzirom na postojanje nesvjesnog otpora korisnika prema digitalizaciji, međutim nakon što članica otkrije da npr. određenu potvrdu može dobiti u par klikova preko Digitalne komore u 99% slučajeva dobivamo pozitivan feedback.

Sam dokaz pozitivne povratne informacije nam je i sama činjenica koliko se brzo Digitalna komora puni novim korisnicima. Drago nam je da su članice prepoznale prednosti koje im pruža Digitalna komora posebice u ovim izazovnim vremenima u kojima je socijalni kontakt sveden na minimum. S obzirom da posao ipak treba odraditi željeli smo korisnicima omogućiti što bolje povezivanje s drugim poslovnim subjektima te da do svih informacija dođu što jednostavnije i u što kraćem roku – poručuju iz HGK.

Najnovije