KOMPLEKS TRGOVINA I UGOSTITELJSKIH OBJEKATA

JUG MALL Nova shopping destinacija na čakovečkom Jugu uskoro otvara svoja vrata za posjetitelje

Od kad su početkom ove godine započeli radovi na zgradi nekadašnjeg Betex-a, stanovnici Čakovca, a naročito Čakovečkog Juga željno iščekuju saznati što sve donosi novi projekt trgovačkog centra

Na adresi Tomaša Goričanca 1, Čakovec predstojećeg četvrtka, 10. prosinca, očekuje se otvorenje novog trgovačkog centra Jug Mall koji će na jednom mjestu objediniti poznate trgovine i tom dijelu grada pružiti odlično mjesto za kupnju, ali i opuštanje. Naime, uz ponudu poznatih brendova, kompleks će u budućnosti sadržavati restoran i najmoderniju igraonicu s kinom, čime će postati omiljena “family” destinacija u Čakovcu.

Na više od 4000 metara kvadratnih prodajnog prostora, u prizemlju novog trgovačkog centra smjestile su se dobro poznate trgovine Spar i DM, a uz spomenuto pojavit će se ovdje i mnogi druga poznata imena i nazivi. Do nove mogućnosti za otvorenje igraonice, kina, restorana, prvi kat će u potpunosti zauzeti trgovina međunarodnog trgovačkog lanca, mnogima omiljena destinacija za kupnju dekoracija, odjeće i kućnih potrepština – Pepco!

Program otvorenja bit će prilagođen epidemiološkim mjerama i sukladno navedenom izrazito formalnog karaktera te se pozivaju svi ljubitelji shoppinga da uz pridržavanje aktualnih epidemioloških mjera posjete novi trgovački centar koji će svakim danom za svoje kupce biti otvoren od 9 do 21 sat.

Najnovije