Vijesti / Promo
Promo
B LIGHT- BESPOVRATNA EU sredstva za suradnju s mađarskim poduzećima
PR foto

eu projekt

B LIGHT- BESPOVRATNA EU sredstva za suradnju s mađarskim poduzećima

Imate li ideju za razvoj novog ili postojećeg proizvoda? Želite se širiti na nova tržišta? Istovremeno imate poslovnog partnera u Mađarskoj? Ako da, onda je ovo odlična prilika za Vas!

U sklopu projekta B Light Scheme financiranog iz Interreg V-A Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020., 16. studenog 2020. godine otvoren je četvrti poziv za dostavu projektnih prijedloga Light Project Proposal za suradnju malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska.

U okviru četvrtog poziva poduzetnicima je na raspolaganju ukupno 2.657.227,01 eura, a poziv je otvoren do 15. siječnja 2021. godine. Maksimalni iznos bespovratnih sredstava po pojedinom projektnom partneru iznosi 120.000 eura, a maksimalni intenzitet potpore iznosi do 75 % prihvatljivih troškova.

Za razliku od prethodna tri poziva, ovaj poziv će se odvijati putem jednog selekcijskog koraka što omogućava jednostavniju prijavu i bržu evaluaciju pristiglih prijava.  

Projektni prijedlozi koji se prijavljuju se moraju odnositi na suradnju s mađarskim poduzećima u razvoju novog proizvoda, procesa i/ili usluge i širenje na nova tržišta.

Ukoliko imate pitanja možete li se prijaviti, imate li odgovarajućeg partnera i mogu li se Vaše aktivnosti financirati u okviru ovog poziva, kontaktirajte Javnu ustanovu za razvoj Međimurske županije REDEA na broj telefona 040/600-074 ili na mail sanja.pintaric@redea.hr

 
Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.