AUTOMOBIL OSTAVITE U DOBRIM RUKAMA

AUTOSERVIS ‘ALEN’ SELNICA Pouzdan servis s dugogodišnjom tradicijom ovlašten za Renault i Dacia vozila

Danas zapošljava 11 visokostručnih radnika koji svojim iskustvom i stručnošću daju doprinos kvaliteti usluga. Posjetiti ih možete radnim danom od 8 do 16 sati

Svjesni i vođeni time da je povjerenje ključni faktor u priči o uspjehu, Autoservis Alen na adresi Ograd 7, Selnica već dugi niz godina uspješno posluje i gradi odnose sa strankama iz cijelog Međimurja i dijelova Slovenije. S ljubavlju prema mehanici i motornim vozilima osnovan je 2004. godine, a osim servisa motocikala, osobnih i kombi vozila, kompjuterske dijagnostike, eko testiranja, popravka mjenjača i diferencijala, Autoservis Alen 2016. godine usluge upotpunjuje ovlaštenim servisom za Renault i Dacia vozila.

Zašto odabrati ovlašten Autoservis Alen

Popravak automobila sastavni je dio života svakog vozača, stoga je iznimno bitno odabrati kvalitetan i pouzdan autoservis gdje možete biti sigurni da je vaš automobil u dobrim rukama. Potencijalna šteta izazvana nestručnim radom ili lošim dijelovima u neovlaštenim servisima na kraju može ispasti skuplja od odlaska u ovlašteni servis.

Autoservis Alen danas zapošljava 11 visokostručnih radnika koji svojim iskustvom i stručnošću daju doprinos kvaliteti usluga. Garancija kvalitete su i kontinuirano usavršavanje, nabavka novih alata i pomagala, kao i suvremeno uređenje prostora radionice. Ovlašteni djelatnici, specijalizirani za popravak i servisiranje Renault i Dacia automobila primjenom najnovije dijagnostičke opreme i alata za servisiranje ponudit će vrhunsko održavanje ovih vozila. 

Renaultovim servisima automobil će biti servisiran tako da se održi tvorničko i produljeno jamstvo. Također, dobiva se i jamstvo na ugrađene rezervne dijelove i rad, a originalni rezervni dijelovi propisani su standardima Renaulta. 

Uz edukacije u Tehničkom centru i dodatna online školovanja za svaki novi model vozila, motora, mjenjača ili slično, mehaničari Autoservisa Alen odgovarajuće su školovani. Prednost je i ta što imaju pristup tehničkim podacima i edukativnim videozapisima koje priprema centrala.

Bliži li vam se pak tehnički pregled, oni će vaše vozilo pripremiti za siguran prolaz. Nešto više o ostalim uslugama pročitajte u nastavku:

Dijagnostika
– kompjutorska dijagnostika za vozila svih proizvođača
– brisanje servisnog intervala
– dijagnostička provjera rada motora
– popravak anlasera i alternatora. Podešavanje svjetla

Eko testiranje i prijenos
– provjera i podešavanje ispušnih plinova vozila svih proizvođača
– održavanje, popravak mjenjača i diferencijala vozila svih proizvođača te zamjena i kontrola ulja

Servis
– servis i održavanje svih proizvođača motocikala, osobnih i kombi vozila
– priprema za tehnički pregled
– popravak kočionih sistema
– kontrola i zamjena ovjesa
– generalno uređenje motora

Prodaja
– auto dijelovi: Beru, Mahle, Elring, SKF, Sachs, TRW, KYB, Gates
– moto dijelovi: AFAM, D.I.D, DENSO, NGK, EBC, K&N, BRAKING. Gume: Vredestein, Sava, Michelin, Continental, Goodyear, Dunlop, Semperit. Ulja: Castrol, Shell, Aral, ELF, Total

Više informacija možete dobiti na web-stranici ili pozivom na broj telefona 040/861020 ili 098/9061308. Sva pitanja, primjedbe i pohvale možete slati na e-mail adresu.

Najnovije