Vijesti / Promo
Promo
AC GROUP Krizni stožer za vaš automobil (i puno više od toga)
AC GROUP

sinonim za kvalitetu usluge i pouzdanost

AC GROUP Krizni stožer za vaš automobil (i puno više od toga)

AC Group iz Ulice braće Krajanski 22 (bivša Vilka Novaka) je ''ONE-STOP-SHOP'' za vaš automobil, ali i puno više od toga.

Poduzeće AC GROUP prošle je godine otvorilo suvremeni autoservis i dijagnostički centar u Varaždinu, specijaliziran za popravak i održavanje svih osobnih i lakih teretnih motornih vozila, a u ovom kratkom periodu postalo je sinonim za kvalitetu usluge, pouzdanost, garanciju i stručnost. 

Da bi vam pobliže objasnili čime se ova tako mala, a zapravo velika tvrtka bavi, najbolje je da krenemo po djelatnostima.

AUTOSERVIS

Vrijeme zamjene guma je tu, a u tvrtki AC GRUPU imaju sve što vašem automobilu treba; savjetovanje, usluga demontaže i montaže guma, balansiranje (najnoviji suvremeni laserski uređaj za balansiranje), izrada 3D geometrije kotača, detaljna provjera i prodaja (guma i aluminijskih felgi). U slučaju da nemate prostora za čuvanje vaših guma, tu je i njihova najnovija usluga, Hotel za gume.

- Kako živimo u izazovnim vremenima, napravili smo korak dalje pa u našoj ponudi nudimo i dezinfekciju ozonom za vaš automobil jer smo svjesni da postoji velik broj vozača koji se brinu za zdravlje sebe i svojih najmilih, te u toj borbi nudimo novu vrstu usluge u našem servisu – poručuju iz ove uspješne varaždinske tvrtke.

Posjeduju i najnoviji uređaj uz pomoć kojeg vrše dezinfekcijski tretman putničke kabine OZONOM. Osim što će vas osloboditi samo neugodnog mirisa, tim tretmanom će se uništiti i grinje koje su se nastanile u vašem vozilu, a uništit će i tisuće raznih bakterija, virusa, gljivica te plijesni i tako sačuvati vaše zdravlje.

Vrijedi izdvojiti originalnu dijagnostičku opremu za vozila VAG grupacije (Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Bentley, Porsche, Buggati, Lamborghini) i vozila PSA grupacije (Peugeot, Citroen, DS Auto). Isto tako su opremljeni originalnom dijagnostičkom opremom za Mercedes, Smart, Maybach i BAIC Motor (sustav Xentry) i BMW, Mini Cooper i Rolls Royce (sustav Ista i Inpa) vozila, te ostalim dijagnostičkim uređajima, poput renomiranog proizvođača u svijetu automobilizma Bosch (KTS serije) te Launch, Delphi, Würth dijagnostičkim uređajima i alatima u svakodnevnim izazovima za točnu, brzu i preciznu dijagnostiku u otklonu kvarova.

Naravno tu su i njihove već svima poznate usluge; čišćenje DPF filtera, dekarbonizacija motora, izmjena spojki i kvačila, ispitivanje i ultrazvučno čišćenje injektora i još mnogo, mnogo toga, što možete provjeriti na linku www.ac-group.hr/autocentar/ ili na naš broj 042 / 731052

PRODAJA

Uz prodaju rabljenih automobila, u ponudi imaju i široku paletu auto dijelova i dodatne opreme za vozila te su specijalizirani za auto kozmetiku (SONAX) i maloprodaju WÜRTH asortimana.

Dodatno smo se orijentirali na prodaju novih i rabljenih viličara, a trenutnu ponudu možete provjeriti na sljedećem linku dok se za detaljnije informacije javite na mail damir.kacarevic@ac-group.hr ili na broj 099/4773888.

Prije nekoliko dana predstavili su i prodaju vrhunskih pištolja za lakiranje renomirane tvrtke Dürr. Detaljan opis možete naći na sljedećem linku.

Za sve upite i informacije javite se na mail danijel.sarc@ac-group.hr ili na broj 099/4773886.

Novitet u prodaji je i prodaja zaštitne radne odjeće i opreme. 

INDUSTRIJSKA MONTAŽA

Danas tvrtka AC Group zapošljava stručnjake različitih tehničkih profila iz područja industrijskog programiranja, elektrotehnike, mehanike, mehatronike, strojarstva, osobito pneumatike i hidraulike. Njegovanjem dobrih partnerskih odnosa s nekima od lidera u automobilskoj i pratećoj industriji, AC Group izrasta u stabilnog i pouzdanog partnera čiji su zaposlenici prisutni u tvornicama i gradilištima najvećih europskih proizvođača.

- Naš sav ''know how'' usmjerili smo u ono osnovno, a to je zapošljavanje i edukacija kvalitetnog, iskusnog i biranog kadra. Danas su naši zaposlenici spremni na sve moguće zadatke, lokacije ili gradilišta, jer radili smo i radimo po cijeloj Europi i svijetu. Stručnost, pedantnost, odgovornost i poštovanje struke – temelj je našeg radnika, temelj je naše kompanije – s ponosom ističu u AC GROUP.

Konstantno su u potrazi za novim radnim kadrom, a trenutnu ponudu radnih mjesta možete provjeriti na www.ac-group.hr/karijera/ ili direktnom prijavom na sljedećm linku.  

KONTAKTI

Sve ovo je tek dio onoga što vam AC Group nudi i što u budućnosti sprema. Prate sve svjetske trendove iz autoindustrije, a njihovi djelatnici su zaista njihova snaga, jer su im edukacija i usavršavanje na prvom mjestu liste prioriteta.

Uvijek su spremni na suradnju, razgovor ili savjet, a možete ih pronaći na adresi Ulica braće Krajanski 22 (bivša Vilka Novaka – pokraj carine); broj telefona servisa je 042/731-052 (mail: servisac@ac-group.hr); broj telefona odjela ljudskih potencijala – 042/716-038 (mail: info@ac-group.hr)

Tu je i naša web stranica www.ac-group.hr, Facebook, Instagram i LinkedIn profil.

Posjetite nas, lajkajte nas, pratite nas – i vidimo se u AC Group stožeru!

 
Najnovije

Reci što misliš!