PROJEKT

SUMMA-CON-u odobrena bespovratna sredstva za uvođenje ISO normi

Tvrtka Summa-con d.o.o. iz Preloga bavi se proizvodnjom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova kao primarnom djelatnošću

Poslovanje poduzeća bazira se i na zadovoljenju potreba poslovnih partnera za ljudskim potencijalima (tvrtka “vanjski partner”) na hrvatskom ali i inozemnom tržištu te certifikacija sustava i osoblja u području zavarivanja i osposobljavanja za rad sa materijalima i strojevima za koje su potrebne dodatne edukacije (atestiranje zavarivača, SCC certifikacija sustava i osoblja, DIN EN 1591-4 osposobljavanje za rad sa rastavljivim prirubničkim spojevima, osposobljavanje za rad sa viličarem…).

U području certifikacije (SCC, EN 1591, EN ISO 3834-2,3,4, EN 1090) nudimo široki spektar usluga sa naglaskom na individualni pristup potrebama klijenta. Također, fleksibilni smo pri organizaciji i provođenju obuka i certifikacija.

Tvrtka trenutno provodi projekt “Povećanje konkurentnosti poduzeća SUMMA-CON uvođenjem sustava upravljanja kvalitetom zavarivanja” sufinanciranog iz EU, Operativni program konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta procijenjena je na 198.275,00 kn od čega je 134.827,00 KN sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Navedeni projekt rezultirati će uvođenjem norme ISO 3834-3 koja se odnosi na sustav upravljanja kvalitetom zavarivanja taljenjem metalnih materijala s ciljem povećanja konkurentnosti na domaćem i inozemnom tržištu.

KONTAKT OSOBA: 

Marko Štefičar, direktor

+385 92 292 7621

www.summa-con.hr 

e-mail: marko@summa-con.hr 

office@summa-con.hr

Najnovije