EU PROJEKT

Poduzeće Kaspar papir d.o.o. iz Preloga uspješno je provelo projekt uvođenja informacijsko-komunikacijske tehnologije

Poduzeće Kaspar papir d.o.o. iz Preloga uspješno je provelo projekt uvođenja informacijsko-komunikacijske tehnologije ukupne vrijednosti 451.895,00 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Poduzeću Kaspar papir d.o.o. iz Preloga, 2019. godine su odobrena bespovratna sredstva za projekt “Povećanje konkurentnosti poduzeća KASPAR PAPIR ulaganjem u IKT” u sklopu poziva “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2”. U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 451.895,00 HRK odobreno je ukupno 242.561,20 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba projekta započela je u svibnju 2019. godine s trajanjem od 18 mjeseci, a završava u studenom 2020. godine. Projektom je obuhvaćena nabavka sustava za upravljanje skladišnim poslovanjem i edukacija iste, nabavljeni su industrijski terminali sa stolnom bazom i skenerom, industrijski printer, server i prijenosno računalo. Realizacijom projekta se postigla bolja organizacija, optimizacija poslovnih procesa što u konačnici dovodi do povećanja prihoda, produktivnosti te konkurentnosti poduzeća. Realizacijom projekta korisnik će zaposliti i nove djelatnike.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden unutar planiranog vremenskog roka i proračuna projekta. 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost tvrtke KASPAR PAPIR d.o.o.

Najnovije