VAŠ DOMAĆI OPERATER

MAGIC NET Spremi na nove izazove – uz najbržu i najstabilniju vezu

Počinje hladnije vrijeme, a kako biste bili spremni za sve izazove, potrebna vam je najbrža i najstabilnija veza kod domaćeg telekoma. Bez ugovorne obveze! - Podržimo domaće, izaberite usluge Magic Neta - pozivaju sve da im se jave.

Počinje hladnije vrijeme, a kako biste bili spremni za sve izazove, od online nastave, svakodnevne komunikacije preko interneta i povezanosti, potrebna vam je najbrža i najstabilnija veza kod domaćeg telekoma. Bez ugovorne obveze!

Paketi u optičkoj mreži ——> https://bit.ly/3nSerGL

Njihovoj tehničkoj službi možete se obratiti u bilo kojem trenutku, dostupni su 24/7 kako biste mogli nesmetano raditi kod kuće, pretraživati Internet i informirati se. Ili pak zabaviti, komunicirati sa svojim bližnjima te jednostavno pogledati neki film ili seriju.

– Ukoliko  želite promijeniti paket koji trenutno koristite, slobodno nas nazovite i naši djelatnici će Vas u vrlo kratkom roku prebaciti na još bržu uslugu u domaćoj mreži – tvrde u Magic Netu.

Novi korisnici također ih mogu kontaktirati i prijaviti se za novi optički priključak te izabrati paket koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

Dostupnost optičkog priključka —–> https://bit.ly/2JMa8tu.

Odmah po dogovoru, čim situacija to dopusti, ekipa iz Magica kreće u realizaciju tražene usluge.

– Podržimo domaće, izaberite usluge Magic Neta – pozivaju sve da im se jave.

Sve novosti i usluge Magic Neta možete pronaći i na nihovoj web stranici, Facebook stranici ili kontaktirati putem telefona na 042/420-420.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije