Vijesti / Promo
Promo
DOMAĆE JE NAJ! Kreće Lumini plac, vesela tržnica na kojoj možete kupiti lokalne proizvode
Lumini centar

Lumini centar

DOMAĆE JE NAJ! Kreće Lumini plac, vesela tržnica na kojoj možete kupiti lokalne proizvode

Od voća i povrća, preko prekrasnog cvijeća pa do drvenih igračaka, Trgovački centar Lumini mjesto je na kojem možete podržati lokalne proizvođače - uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera

Ovu subotu 10. listopada nemojte propustiti službeno otvorenje Lumini placa. Istočna i zapadna šetnica Trgovačkog centra Lumini tada postaje vesela tržnica na otvorenom, a od 15:30 do 18:30 možete poslušati Tamburaški sastav Taliri dok isprobavate lokalne proizvode.

'Novo normalno' nam je donijelo i neke dobre stvari poput okretanje prema zdravijoj prehrani i prirodnijim proizvoda. Kako je Lumini oduvijek bio okrenut podržavanju lokalne zajednice, Lumini plac još je jedan način na koji želimo pokazati lokalnim OPG-ovima i malim proizvođačima kako cijenimo njihov rad i doprinos.

Tako će tri vikenda zaredom, 10. i 11 listopada, 17. i 18. listopada te 24. i 25. listopada, Lumini plac postati mjesto na kojem možete uživati u delicijama i zabaviti se s cijelom obitelji.

Moći ćete isprobati domaće povrće i umake iza kojih stoji OPG Gotić, slatke mandarine OPG-a Popović i OPG-a Drk, Jagušić suhomesnate proizvode te čili papričice i zimnicu OPG-a Preložnjak. Kako bi doma mogli odnijeti i prekrasne buket ili sadnice tu je OPG Herega, a Mirica Kukec pobrinula se da i najmlađi upoznaju čari drvenih igračaka.

Od 10. do 18. listopada možete sudjelovati i u Facebook nagradnom natječaju 'Okini fotku z’ Lumini placa'. Pofotkajte se, stavite je u komentar ispod objave na našoj Facebook stranici i možda ćete baš vi osvojiti 10 x poklon bon od 200 kn za shopping u odabranim trgovinama u centru Lumini i košaru punu domaćih proizvoda s placa! Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

Ovo je samo mali, mali dio ponude Trgovačkog centra Lumini pa nas obavezno posjetite i podržite lokalne proizvođače jer domaće je naj!

Naglašavamo kako preporučujemo da svi posjetitelji nose zaštitne maske, pridržavaju se razmaka od 2 metra te molimo da poštuju sve važeće epidemiološke mjere i preporuke HZJZ-a koje možete pročitati OVDJE. Također, svi su izlagači upoznati s najnovijim preporukama kako bi Lumini plac bio sigurno mjesto za cijelu lokalnu zajednicu.

Vidimo se u centru Lumini!

Napomena: U slučaju lošeg vremena ili izmjene epidemioloških mjera/preporuka Lumini plac se neće održati, a o svemu ćete biti pravodobno obaviješteni na našoj web stranici.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr i društvenim mrežama centra Lumini.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!