Vijesti / Promo
Promo
ARENA 4 tenora i Tony Cetinski u petak 16. listopada u Varaždinu
Dusko Jaramaz/Ivo Cagalj/Armin Durgut/Pixsell

VARAŽDIN FEST

ARENA 4 tenora i Tony Cetinski u petak 16. listopada u Varaždinu

Nakon vile Bedeković, Varaždin Fest seli u Arenu Varaždin, a u petak, 16. listopada tamo će nastupiti 4 tenora uz gosta Tonyja Cetinskog.

U sklopu Varaždin Festa započela je serija odličnih koncerata, ali sve to uz stroge epidemiološke mjere i ograničen broj sjedala.

Nakon odličnog koncerta Vlatka Stefanovskog na pozornici kod vile Bedeković te dva dana kasnije, Gibonnija i Matije Dedića, na pozornici Varaždin Festa u Areni Varaždin, 16. listopada nastupit će 4 Tenora uz Tonyja Cetinskog koji je gost večeri.

Samo dan nakon njihovog koncerta nastupit će i Massimo, 17. listopada koji je imao vrlo uspješnu ljetnu turneju. Massimo je nedavno predstavio i svoj novi singl 'Mali krug velikih ljudi' koji ne silazi s vrha domaće top liste. 

Bit će to vikend prepun emocija i odlične glazbe, a vjerujemo kako publika s nestrpljenjem iščekuje zapjevati neke od najljepših pjesama vrhunskih glazbenika.

Organizatori mole da se pridržavate svih epidemioloških preporuka. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme. 

Ulaznice možete pronaći u sustavu Eventim, kafiću Time-Out u sklopu Arene Varaždin i na benzinskim postajama Petrol:

VIP Parter (2 ulaznice) - 150,00 HRK
VIP Parter (3-4 ulaznice) - 150,00 HRK
Parter (2 ulaznice) - 100,00 HRK
Parter (3-4 ulaznice) - 100,00 HRK
Tribina - slob.sjedenje - 90,00 HRK

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!