Vijesti / Promo
Promo
ALGEBRA Digitalna akademija 4.0. – velike novosti za male genijalce. Početak u Varaždinu 3.10., prijave u tijeku!
Algebra

POSTANITE DIO VELIKE KREATIVNE OBITELJI

ALGEBRA Digitalna akademija 4.0. – velike novosti za male genijalce. Početak u Varaždinu 3.10., prijave u tijeku!

Kreće nova 'sezona' Digitalne akademija 4.0, na kojoj se djecu priprema za razvoj digitalnih kompetencija. U Varaždinu kreće 3.10., a nastava će se održavati subotama u Algebra centru, Anina 2, u nastavnim jedinicama od 90 minuta. Prijave u tijeku!

Algebrina Digitalna akademija omiljeno je mjesto susreta i znanja za digitalne osnovnoškolce, a ove godine stiže nam u nešto izmijenjenom izdanju. Tu je sada Digitalna akademija 4.0 s novim programom i novim grupama, prilagođenim svim promjenama koje se događaju oko nas.

Program se svake godine usklađuje s razvojem tehnologija, ali i s interesima  malih polaznika.

- Cilj nam je jasan - pripremiti ih što bolje za razvoj digitalnih kompetencija budućnosti - poručuju u Algrebri.

Tijekom nastave se koriste logički, problemski i analitički pristupe najrazličitijim temama i zadacima i tako se potiče razvoj logičkog, kritičkog i analitičkog mišljenja.

- Naši mali digitalni akademici uče se timskom radu, poštivanju različitosti, razvijaju svoju kreativnost i originalnost, ali naravno, ne zanemarujući važnost grupnog rješavanje problema - ističu u Algebri. 

Djecu se upoznaje s programiranjem, podstiče ih se da crtaju, slikaju, fotografiraju, izrade 3D računalnu igru, razvijaju vještine na području robotike i stječu najrazličitije vještine potrebne za siguran ulazak u svijet digitalnih tehnologija.

Digitalna akademija 4.0 odvija se u učionicama ili online, u cijeloj Hrvatskoj. U Varaždinu kreće 3.10., a nastava će se  održavati subotama u Algebra centru, Anina 2, u nastavnim jedinicama od 90 minuta.

Pitajte nas sve što vas zanima na 042/555-007 ili na mail junior@algebra.hr i neka i vaše dijete postane dio velike, kreativne obitelji digitalaca opremljenih znanjima za budućnost!

Više informacija i prijave na sljedećem linku --> https://www.algebra.hr/junior/kampanje/digitalna-akademija/

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!