Vijesti / Promo
Promo
Poduzeće Promming d.o.o. iz Čakovca uspješno je provelo projekt uvođenja informacijsko-komunikacijske tehnologije
Promming

PROJEKT

Poduzeće Promming d.o.o. iz Čakovca uspješno je provelo projekt uvođenja informacijsko-komunikacijske tehnologije

Poduzeće Promming d.o.o. iz Čakovca uspješno je provelo projekt uvođenja informacijsko-komunikacijske tehnologije ukupne vrijednosti 1.065.000,00 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Poduzeću Promming d.o.o. iz Čakovca, 2019. godine su odobrena bespovratna sredstva za projekt “Povećanje konkurentnosti poduzeća Promming uvođenjem IKT-a” u sklopu poziva “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“. U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 1.065.000,00 HRK odobreno je ukupno 547.300,00 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba projekta započela je u ožujku 2019. godine s trajanjem od 18 mjeseci, a završava implementacijom informacijsko-komunikacijskih rješenja u proizvodni proces. Projektom je obuhvaćena nabavka računalne opreme i softvera s posebnim naglaskom na ERP sustav. Nabavka navedenih informacijsko-komunikacijskih rješenja utjecala je na optimiziranje poslovnih procesa s obzirom da su se smanjili troškovi poslovanja, povećala učinkovitost, produktivnost i efikasnost zaposlenika te u konačnici povećala konkurentnost poduzeća.

Isto tako,  realizacijam projekta korisnik će zaposliti nove djelatnike i povećati prihode.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden unutar planiranog vremenskog roka i proračuna projekta.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća Promming d.o.o.

 

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.