Vijesti / Promo
Promo
AUTO MOMENT GARDINOVEC Stručnjaci za popravak mjenjača, zračnih ovjesa te servis osobnih i kombi vozila
PR fotografija / Privatna arhiva

Tražite pouzdanog automehaničara?

AUTO MOMENT GARDINOVEC Stručnjaci za popravak mjenjača, zračnih ovjesa te servis osobnih i kombi vozila

Poslovica glasi: 'Bolje spriječiti nego liječiti', a tako je i kod automobila. Kad primijetite da limeni ljubimac ne radi kao prije, poželjno je što prije posjetiti pouzdanog automehaničara

Pod vodstvom oca i sina, obiteljsko poduzeće za održavanje i popravak motornih vozila Auto Moment na adresi Gardinovec 222, Belica nudi popis usluga od kompjuterske i standardne dijagnostike vozila, popravaka i održavanja, ugradnje dodatne opreme, dijagnostike i popravka električnih i elektroničkih dijelova do kontrole i pripreme vozila za zimske uvjete.

Broje više od 20 godina iskustva u autoelektrici i automehanici te se mogu pohvaliti završenim tečajevima i ostvarenim certifikatima. Iza njih je bezbroj riješenih problema, upravo zato što su vođeni time da odgovarajućim redoslijedom mjerenja i testiranja svaki problem na autu može biti riješen.Na sve radove na automobilima nude dugogodišnje jamstvo i garanciju kvalitete, a više o navedenim uslugama saznajte u nastavku:

Kompjuterska i standardna dijagnostika vozila  

Servis modernih automobila nezamisliv je bez suvremene dijagnostičke opreme. Kako sustavi na automobilima postaju sve složeniji tako su i zahtjevi za dijagnostičkom opremom sve veći. Tvrtka Auto Moment raspolaže različitom suvremenom dijagnostičkom opremom koja im omogućuje brzu i efikasnu detekciju različitih grešaka i kvarova na automobilu.

Popravak svih vrsta vozila  

Auto Moment posjeduje dugogodišnje iskustvo u radu na različitim vrstama vozila svih tipova i marki, što omogućuje brzu detekciju kvara i popravak vozila u najkraćem mogućem roku. Vrijeme servisa prilagođavaju potrebama klijenata.

Popravak svih vrsta automatskih i ručnih mjenjača

Auto Moment nudi kvalitetnu uslugu servisa i reparature automatskih i ručnih mjenjača svih vrsta vozila. To je proces koji zahtijeva posebna znanja, vrijeme i iskustvo. Na sve popravke dajemo garanciju.

Popravak svih zračnih i aktivnih ovjesa

Uz sve ostalo nude popravke i dijagnostiku svih vrsta kvarova na zračnim i aktivnim ovjesima. Tako da se s povjerenjem možete obratiti ako imate problema s ovim sustavima vozila.

Održavanje vozila 

Glavni preduvjet da vozilo bude tehnički ispravno a time i sigurno za vozača i suputnike u prometu je redovita provjera i održavanje vozila. Redovito održavanje također osigurava trajnost i duži radni vijek automobila. Auto Moment jamči stručnost i kvalitetno održavanje svih dijelova Vašeg automobila. Također nude i pripremu automobila za tehnički pregled.

Ugradnja dodatne opreme 

Ako u trenutku kupnje automobila niste izdvojili nešto više za bolji radio, parkirne senzore neki drugi komad dodatne opreme koja krasi današnje automobile, ne brinite. Ovisno o mogućnostima automobila Auto Moment nudi mogućnost ugrađivanja različitih tipova ukrasne ili funkcionalne dodatne opreme. 

Autoelektrika 

Alternator, električne instalacije, centralno zaključavanje ili audio sustav samo su neki od električnih dijelova automobila. Zbog sve većeg udjela električnih i elektroničkih dijelova u automobilima kvarovi takvog tipa su sve češći. Dijagnostika i popravak takvih kvarova dio su svakodnevnog posla tvrtke Auto Moment.

Kontrola i priprema vozila za zimske uvjete  

Za limene ljubimce zima je najteže godišnje doba. Poznato je da niske temperature, snijeg i led utječu na pojačano habanje automobila te je zbog toga potrebno napraviti dodatnu kontrolu i pripremu vozila. Akumulator, gume, metlice brisača, tekućine u automobilu itd. samo su neke od provjera i po potrebi zamjena koje Auto Moment vrši kako bi omogućili da što lakše i sigurnije prebrodite zimu.Poslovica glasi: “Bolje spriječiti nego liječiti.” Tako i kod automobila, kad čujete ili vidite da automobil ne radi kao prije bilo bi dobro što je moguće prije posjetiti svog pouzdanog automehaničara.

Auto Moment na sve radove na automobilima nudi dugogodišnje jamstvo i garanciju kvalitete. Neke od njihovih radova na automobilima možete vidjeti na službenoj Facebook stranici, kao i riječi pohvale zadovoljnih mušterija, a za više informacija možete ih kontaktirati broj mobitela 091 932 8634 ili ih posjetiti na već spomenutoj adresi u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati ili subotom od 8 do 13 sati.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.