U Hotelu Park priredite dragoj osobi romantično Valentinovo!

Romantični trenuci za dvoje – blizu i jednostavno, a imat će utisak na voljenu osobu. Odaberite ili valentinovski paket Hotela Park sa uključenim ulaznicama za gradske bazene, večerom uz svijeće, kazališnom komedijom u CZK-u te noćenjem sa doručkom za dvije osobe (umjesto 780,00 kuna platite samo 390,00 kuna) ili romantičnu večeru uz svijeće za dvoje za 160 kuna

Hotel Park Čakovec u 2013. godinu krenuo je s namjerom pripreme mnogih iznenađenja i događanja, a prvi na redu u godini je romantični doživljaj u dvoje povodom dana zaljubljenih kada Vam Hotel Park 14. i 16. veljače priprema prigodni valentinovski paket.

Nakon što se u popodnevnim satima smjestite u sobu za dvoje Hotela Park Čakovec i nazdravite čašom šampanjca, povedite voljenu osobu na jedan od najljepših bazena u ovom dijelu lijepe naše. Slijedi povratak na romantičnu večeru uz svijeće i zvukove akustične gitare koju svira Igor Baksa (frontmen grupe Komedija), nakon koje ćete prošetati kroz čakovečki park do Centra za kulturu na kazališnu komediju “Čisto ludilo”, zagrebačkog gradskog kazališta Komedija (na repertoaru 14. veljače 2013.). Nakon zdrave doze smijeha, svratite u neke od eminentnih čakovečkih kafića te se nakon toga  vratite u Hotel Park na noćenje. Ujutro naručite doručak u sobu ili prema Vašem izboru, svratiti u restoran. Ovo je priča koju predlaže osoblje Hotela Park, a Vi je naravno možete prilagoditi trenutnom raspoloženju.


Romantični ugođaj i iznenađenje za dragu Vam osobu na dohvat su ruke, zato iskoristite ovaj promocijski valentinovski paket 14. ili 16. veljače 2013. godine za 390,00 kuna (50% popusta!). Rezervirati do 13.2.2013. na marketing@hotel-park.info ili 040/311-255.

Ukoliko želite dragu osobu izvesti u četvrtak 14. veljače 2013. ili u subotu 16. veljače 2013. godine nudimo večeru sa pićem dobrodošlice za dvije osobe u ugodnom ambijentu te zvukovima aktustične gitare Igora Bakse za samo 160 kuna.

Paket Hotela Park:

> Romantični trenuci u dvoje (50% popusta – umjesto 780,00 kuna – platite 390,00 kuna). Opcija 14. ili 16. veljače 2013. godine.

– vaučer za dvije osobe za dnevno kupanje na Gradskim bazenima Marija Ružić u Čakovcu (iskoristive 14., 15. i 16. veljače 2013.)
– romantična večera uz svijeće i glazbu Igora Bakse na akustičnoj gitari u restoranu Hotela Park
– vaučer za dvije osobe za kino projekciju ili kazališnu predstavu u Centru za kulturu iskoristiv do kraja veljače 2013. godine
– noćenje s doručkom u Hotelu Park (uključena boravišna pristojba)

> Večera za dvoje u Hotelu Park 14. ili 16. veljače 2013. godine po cijeni od 160 kuna

Prigodna ponuda menia povodom VALENTINOVA

MENI I
tortelini u umaku od vermuta
-:-
pileći file punjen mozzarelom i bosiljkom
hruskava srca – zapečena brokula
salata mimoza
-:-
pjenica od čokolade sa šumskim voćem

MENI II
hladno predjelo “Valentin”
(koktel od repova raka, pršut, sir, masline)
-:-
slatki lungić s brusnicama
uštipci od riže – pire sa mrkvom
carska salata
-:-
zaljubljene palačinke


Hotel Park Čakovec

Najnovije