ŠKOLA ZA SIGURNU BUDUĆNOST

Autoškola Budućnost Prelog otvara i podružnicu u Čakovcu, evo zašto je prvi izbor novih vozača!

Uz mnoge pogodnosti, jedna od njih je i to što u autoškoli nema listi čekanja, već kandidati s vožnjom počinju čim polože ispit iz Propisa

Izbor odgovarajuće autoškole igra veliku ulogu u životima vozača početnika, koje tek čeka stjecanje potrebnog znanja za sudjelovanje u prometu, kao i samopouzdanje, vještine vožnje te na kraju sigurnost za volanom. 

Vrlo su bitni kvalitetni predavači kao i instruktori vožnje, pristup kandidatima, dobro opremljene učionice za rad i kvalitetan vozni park. Sve, ali i više od navedenog nudi Autoškola Budućnost sa sjedištem u Prelogu koja na adresi Ul. Zrinskih 40 djeluje od 2018. godine.

>> FOTO Autoškola Budućnost Prelog otvara i podružnicu u Čakovcu



Od predavanja u suvremeno opremljenoj učionici i posebnog programa e-učenja, prihvatljivih cijena, sigurnih vozila poput Audi A3 i VW Golf VII te odlične prolaznosti kandidata pa do novog poligona koji se nalazi nedaleko od sjedišta.

Važno je napomenuti da Autoškola Budućnost raste. Uz nova vozila i iskusne instruktore, koji svoj trud i znanje ulažu da njihovi kandidati nakon položenog ispita postanu dobri i savjesni vozači te primjer u prometu, autoškola otvara i podružnicu u Čakovcu, što je čini jedinstvenom autoškolom u Međimurju. Također, na obje lokacije instruktori i predavači usmjereni su za poduku isključivo B kategorije.

Podružnica u Čakovcu otvorila je svoja vrata za nove vozače na adresi Josipa Kozarca 15, a vježbe će se izvoditi na poligonu u Pribislavcu. Za sve informacije vezane uz obrazovanje na spomenutoj lokaciji u Čakovcu možete nazvati na broj telefona 040/296-135.

Upisi su u tijeku stoga obratite se Autoškoli Budućnost o kojoj više možete saznati na internet, Facebook ili Instagram stranici te web stranici, a za više informacija možete nazvati broj telefona 040/629-809 ili ih posjetite na spomenutim adresama. 

Najnovije