Vijesti / Promo
Promo
Organizirajte noć za pamćenje uz Love Light Professional rasvjetu, razglas i usluge DJ-inga!
Love Light Professional

SVI EFEKTI ZA NEZABORAVNU PROSLAVU

Organizirajte noć za pamćenje uz Love Light Professional rasvjetu, razglas i usluge DJ-inga!

Njihov poslovni moto vođen je strašću i uživanjem u pomaganju klijentima da planiraju svoj događaj i učine ga doista čarobnim

Love Light Professional tvrtka je s dugogodišnjim iskustvom u industriji koja se bavi pružanjem usluga najma rasvjete i razglasa za vjenčanja, djevojačke i momačke zabave, rođendane, domjenke te slične evente i proslave.

Svojim doprinosom brojnim proslavama demonstrirali su kako zadiviti mnoštvo klijenata inspirativnim i originalnim idejama, a njihovi specijalni efekti su zaista zapanjujući.
LED RGBWA-UV boje te moving head uređaji pružaju mogućnost osvjetljavanje zidova, sala, koncertnih dvorana, šatora te ostalih prostora u boji ili bojama po izboru, a LED rasvjeta i rasvjeta raspoloženja daleko su najpopularniji proizvod koji nude.

Osim navedenoga, tvrtka Love Light Professional posjeduje i iznajmljuje aluminijske konstrukcije različitih veličina, ovisno o zahtjevima klijenata, te nudi usluge DJ-inga uz profesionalnu opremu i dugogodišnje iskustvo. Većina preporuka DJ usluga dolaze od njihovih prošlih i sadašnjih klijenata, a koriste nagrađivane proizvode opreme Pioneer DJ, Sennheiser, RCA, Yamaha.

- Naš poslovni etos vođen je strašću i uživanjem u pomaganju klijentima da planiraju svoj događaj i učine ga doista čarobnim. Izuzetno smo ponosni na pružanje visokog standarda usluge s naglaskom na izgradnji pozitivnih odnosa s našim kupcima. Vodimo se dobro poznatim pravilom da nema dobre zabave bez kvalitetnog osvjetljenja i vrhunskog zvuka.  

U kombinaciji s našim vatrometom, fontanama, konfetima ili mjehurićima za vjenčanje, također imamo najmoderniju opremu za proizvodnju guste magle i niskog dima koja poput plesa na oblacima stvara apsolutno senzacionalnu atmosferu. Obratite nam se s povjerenjem! - poručuju.

Za više aktualnosti i informacija pratite ih na Facebook i internet stranici!

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.