Reda mora biti! Uz Red projekt riješi muke

Još uvijek ti mama govori da makneš bicikl iz hodnika? A kuda ideš s njima kada u garažu smije samo tatin ljubimac na četiri kotača, na balkonu su ti već jedan maznuli, a u sobu jednostavno ne stane? A tek skate… Tati smeta na zidu jer de ga oštetiti, mami na podu jer joj sve smeta na podu, a ormar je, budimo realni, loša ideja.


RED projekt
je pronašao rješenje i skratio ti muke! Polica za bicikl i stalak za skate novi su proizvodi tvrtke RED-projekt. Dizajnirani su kako bi ti olakšali svakodnevnicu jer znamo kako je kada u rano jutro zapneš za bicikl na putu prema kupaonici.

Policu za bicikle nazvali smo Wallbox, a možeš ih odabrati u dvije dimenzije. Wallbox M i L razlikuju se u širini, prva je 30x30x15 cm, dok je druga 36x30x15cm, a imaju i adekvatnu širinu proreza tako da lakše odabereš koja odgovara tvom okviru bicikla. Polica je izrađena od kvalitetne i čvrste šperploče, a teži samo 4,5 kg. Montaža je vrlo jednostavna, trebaš samo dvije rupe u zidu i malo snage za šarafljenje.


WALLBOX L i M  police za bicikl 469,00 kn sa startup popustom 379,00 kn




Tablon
je naš stalak za skateove, napravljen je od medijapana i teži 1 kg, dovoljno teško da održi stabilnost skateboarda na podu, a opet dovoljno lagan da ga objesiš na zid i diviš se svojim daskama dok čekaš bolje vrijeme za vožnju.

Tablon možeš odabrati u pet različitih modela: televizor, semafor, kolica, skate i karta. Nama su odlični svi, ali ti ipak najbolje znaš koji je najbolji za tebe. Osim toga, prilikom izbora svog tablona, pripazi na širinu proreza. Imamo univerzalnu veličinu za skateboarde i jednu za longboarde. Na sve smo mislili

 TABLON stalaci za skate 119,00 kn sa startup popustom 89,00 kn

Ovi super kul proizvodi izrađeni su u Hrvatskoj, a namijenjeni su svima koji se bore za svaki kvadrat u (podstanarskom ili roditeljskom) stanu, a pogotovo onima čija mama ili cura uporno trube da reda mora biti.

Sva podrška nam je na facebooku, twitteru i web stranici gdje možeš pronađi naše brojeve mobitela, pa ako negdje zapne… Zovi upomoć!

I tvoja Mama kaže da reda mora biti?
Skrati si muke i odaberi svoj stalak ili policu i naruči je na:

www.red-projekt.com

Platiti možeš pouzećem ili općom uplatnicom, odnosno Internet bankarstvom, a paket ti dostavlja kurirska služba na tvoju kućnu adresu u roku od 2-4 radna dana, ili ga sam preuzimaš na adresama u Čakovcu i Zagrebu.

 
Ne čekaj, informiraj se:

Kikićeva 20
10 000 Zagreb
Hrvatska

Novakova 22
40000 Čakovec
Hrvatska

Tel.: +385 (1) 5505 973
Fax: +385 (40) 370 701
Mob: Marko +385 97 7770531
Mob: Nikola +385 98 54 20 62
Mob: Tanja +385 98 54 60 54

Email: ducan@red-projekt.com

Web: www.red-projekt.com

Facebook: www.facebook.com/redprojektcom

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije