KOZMETIČKO UREĐENJE AUTOMOBILA

Uz obrt NB Auto Detailing u Belici vaš će limeni ljubimac zasjati u novom svjetlu!

Auto detailing svakako nije nepoznanica u svijetu, a i kod nas se pojavljuje sve više ovakvih majstora

Kad ostavite svog voljenog limenog ljubimca u NB Auto Detailing obrtu, možete se opustiti, jer u odličnim je rukama! Smješten na adresi Kralja Tomislava 1 u Belici imat će na raspolaganju široki raspon detailing usluga obavljenih s trudom, voljom, puno ljubavi i kvalitetnim sredstvima. 

NB Auto Detailing bavi se kozmetičkim uređenjem i njegom automobila s ciljem nadmašivanja prvobitnog tvorničkog izgleda. Kako priča vlasnik obrta Nikola Obadić, detailing je više umjetnost, nego obično obavljanje usluge jer teži perfektnom rezultatu, a potrebno je iskombinirati puno faktora kako bi se postigao željeni rezultat koji će zadovoljiti klijenta.

Usluge koje obrt obavlja su pranje automobila, kemijsko čišćenje, poliranje, poliranje farova, čišćenje unutrašnjosti, kao i čišćenje motornog prostora. Svakako treba napomenuti da se ne uređuju samo stara vozila, već se prakticira i na novim vozilima kojima se iz različitih razloga želi poboljšati izgled.
Od posebnih ponuda izdvaja se kemijsko čišćenje automobila po cijeni od 300 kuna na dalje, ovisno o stanju vozila, te nanošenje nano keramičke zaštite po cijeni od 2500 kuna. Osim toga, pripremili su i nagradnu igru koju možete zaigrati na Facebook stranici portala!

Kako bi vaš automobil zasjao u punom svjetlu, posjetite NB Auto Detailing na spomenutoj lokaciji ili svoj termin dogovorite pozivom na broj 099 862 8279, a do onda ih posjetite na službenoj Facebook stranici gdje možete vidjeti neke od dosadašnjih radova!

Najnovije