IDEALAN ZA SVE NARAŠTAJE

Mjesto za opuštanje, ali i zabavu: Čakovečki Playground Caffe više je od običnog kafića, evo i zašto!

Raspoređen u tri dijela, Playground Caffe osigurao je ugodnu atmosferu kafića, odvojen dio za zabavu, kao i terasu u centru grada

U trenutku kad se zaželite zabave, razbibrige i opuštanja sjetite se jedinstvenog takvog mjesta u Međimurju koje ima sve što je potrebno da ispucate višak energije ili pak nakon radnog dana napunite baterije uz kavu!

Naravno, riječ je o family friendly Playground Caffe-u u samom centru grada, na adresi Ulica Katarine Zrinski 2, Čakovec koji već godinu dana na jednom mjestu nudi sadržaj za sve dobne skupine.

Osmišljen u tri dijela, Playground Caffe osigurao je ugodnu atmosferu kafića gdje možete popiti vrhunsku kavu, terasu s originalnim grafitom koji je odlično social media mjesto za fotografiranje, kao i odvojen dio za zabavu gdje možete pronaći sve od društvenih igra do arkadnih poput fliper igre, zračnog hokeja, biljara ili stolnog nogometa.
U ovom moderno opremljenom objektu imate mogućnost organizirati razna okupljanja poput rođendanske zabave za sve naraštaje, poslovnih proslava te ostalih posebnih prilika, a tijekom posjeta možete besplatno koristiti igre poput Uno, Monopoly, Šah, Čovječe ne ljuti se, Drinkopoly, Pogodi tko sam, 5 sekundi, Memory, Alias, Frozen i brojne druge.

Osim svega navedenog, mlada i entuzijastična vlasnica Playground Caffe-a kontinuirano nastoji popuniti ponudu pa tako za nadolazeću sezonu najavljuje dodatne zabavne sadržaje poput trampolina, puzzla, dobre stare “školice” i stola za stolni tenis.
Mjesto na kojem uz odlazak na kavu možete dobiti puno više možete posjetiti u radnom vremenu od ponedjeljka do subote od 8 do 23 i nedjeljom od 8 do 22 sata, za iznajmljivanje prostora možete nazvati na broj mobitela 095/186-8669, a za više informacija zapratite ih na Facebook stranici!

Najnovije