SUVREMENA DJEČJA TRGOVINA

JUNIOR ČAKOVEC Pronađite funkcionalne, trendi i kvalitetne baby potrepštine na jednom mjestu!

Osim konkretnih proizvoda, u Dječjoj trgovini Junior pronaći ćete i mnoštvo korisnih proizvoda za hranjenje, previjanje i njegu

Praktičnost, funkcionalnost i kvaliteta izrade, uz korak s najnovijim trendovima i željama dosadašnjih zadovoljnih kupaca, ono je što svojim asortimanom nudi Dječja trgovina Junior u centru Čakovca, na adresi Kralja Tomislava 5c.

Kao specijalizirana trgovina opreme za bebe, Junior naglasak stavlja na moderna dječja kolica, autosjedalice i višenamjenski namještaj s raznom i bogatom dječjom opremom!

Od krevetića pa do različitih kolekcija modernih dječjih soba i komoda za previjanje s certifikatom kvalitete, u trgovini Junior ostvarujete dvogodišnje jamstvo na sav namještaj kojeg karakterizira multifunkcionalnost, što omogućuje primjenu u različitim dobima djeteta.

Posebno se izdvaja praktičan višenamjenski kombi krevet, krevetić koji se pretvara u pisaći stol, dok se donji krevet može koristiti do tinejdžerske dobi!

Dječja kolica pak pričaju svoju posebnu priču. Dostupni su najsuvremeniji modeli koji prkose ograničenjima i objedinjuju potpunu slobodu s ergonomskom udobnošću, a samo neki od istaknutih poznatih brendova su Camarelo, Coletto, Bexa, Roan, Dorjan i Anex.

Karakterizira ih prednost 3u1, a kompleti sadrže kompaktni aluminijski okvir, prednje i stražnje gel kotače ili kotače na napuhavanje, sportski dio, duboku košaru za novorođenče, “jaje” koje ujedno služi kao autosjedalica, zimsku navlaku za noge, navlaku za sportski dio kolica, mamin ruksak ili torbu, zaštitu od kiše i zaštitu od komaraca.

Također, dostupni su i praktični modeli dječjih kolica za blizance, kao i
mogućnost izbora više dostupnih boja određenog modela.

Osim konkretnih proizvoda, u Dječjoj trgovini Junior pronaći ćete i mnoštvo korisnih proizvoda za hranjenje, previjanje i njegu, kao i ostale detalje koji privlače pažnju roditelja i djece. Kolekcije proizvoda oduševit će na prvu, uklopiti se u svaku dječju sobu te obogatiti rutinu i svakodnevicu svojim inovativnim dizajnom i maštovitim načinima korištenja.

Dječju trgovinu Junior posjetite na spomenutoj lokaciji u Čakovcu u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 9 do 16 i subotom od 9 do 12 sati, ponudu provjerite na web-shopu, dok aktualnosti možete pratiti na Facebook i Instagram stranici. Do onda, dio asortimana pogledajte u našoj fotogaleriji!

Najnovije