TVORNICA DOBRIH EMOCIJA

ZA LJUBITELJE ADRENALINA Accredo centar uz popuste i obiteljske pakete poziva na avanturu

Accredo Centar uvijek misli na vas te vas je odlučio iznenaditi popustima od 20 posto na obiteljske pakete

Ljubitelji adrenalina i druženja na otvorenom zbog višetjedne izolacije, rada i učenja od kuće nisu mogli živjeti punim plućima i uživati u čarima koje pruža Accredo Centar, no od 15. svibnja vrata su ponovo otvorena za posjetitelje, kao i do sada, isključivo uz prethodnu rezervaciju termina.

U Zasadbregu se avantura, dobra zabava i druženje ponovo bude. Svi smo već polako željni izlaska, druženja i odlične zabave, te ponovo imamo priliku sa svojim prijateljima, obiteljima, poslovnim partnerima uživati u ugodnom ambijentu Accredo Centra i isprobati niz uzbudljivih, “neobičnih” disciplina na jednom mjestu ali očekuju vas i neka nova iznenađenja.

Accredo Centar uvijek misli na vas te vas je odlučio iznenaditi popustima od 20 posto na obiteljske pakete. Popusti vrijede u tjednom terminu, od ponedjeljka do petka u periodu do kraja lipnja. Stoga požurite s rezervacijom,  koja je obavezna, jer je broj posjetitelja ograničen.

Accredo Team se pobrinuo da sigurnost svih sudionika bude na najvišem nivou, u potpunosti u skladu s preporukama epidemiologa. Na raspolaganju su toaleti s tekućom vodom, sapunom i papirnatim ručnicima, te sredstvima za dezinfekciju. Instruktori/animatori  će koristiti zaštitnu opremu koja će štiti i njih i posjetitelje. Također Accredo Team brine o stalnoj dezinfekciji kompletnog prostora i opreme.

Više informacija o paketima potražite na službenoj web stranici Accredo Centra, a možete ih kontaktirati i putem Facebook stranice, Instagrama, email adrese info@accredo.hr ili pozivom na 040/364-720 i 098/426-380.

U nastavku aktualni paketi koje možete odabrati s obitelji ili prijateljima u Accredo centru uz prethodnu najavu dolasku i rezervaciju termina

Nagradna igra na društvenim mrežama medija eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr

Pridružite se nagradnoj igri Accredo centra na Facebook i Instagram profiu digitalnih medija eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr do petka 29.5.2020. kad će najsretnija četvorka osvojiti jedan od ponuđenih paketa za dvije osobe.

Na Instagramu eMedjimurja i Varazdinskog možete se uključiti u nagradnu igru za quad vožnju – paket za 2 osobe na quadu. 

Na Facebook profilima eMedjimurja i Varazdinskog možete se uključiti u nagradnu igru za adrenalinski dan – paket za 2 osobe.

Najnovije