Vijesti / Promo
Promo
PRVI NA SJEVERU eMedjimurje i Varaždinski.hr ostvarili 6,5 milijuna pregleda stranica u mjesec dana!
eMedjimurje.hr, Varaždinski.hr

BROJKE GOVORE SVE

PRVI NA SJEVERU eMedjimurje i Varaždinski.hr ostvarili 6,5 milijuna pregleda stranica u mjesec dana!

Brojke govore sve - naši portali i dalje su najutjecajniji online mediji na hrvatskom sjeveru...

Grupacija online medija tvrtke IN Promocija d.o.o., koja obuhvaća portale eMedjimurje.hr i Varaždinski.hr, i dalje ostaje uvjerljivo najutjecajnija na sjeveru Hrvatske! Jasno to pokazuju podaci statističkog alata za mjerenje posjećenosti - Google Analyticsa.

Tako je tijekom proteklog mjeseca eMedjimurje.hr ostvarilo više od 5 milijuna pregleda stranica! Više od 600 tisuća čitatelja u travnju je posjetilo eMedjimurje, ukupno 2,2 milijuna puta.

e3f7694d5f777f3ea89718c25771ffad.jpg?v=2

Kada se tome pridoda 1,5 milijuna pregleda stranica na portalu Varaždinski.hr, koji ima više od 300 tisuća čitatelja i gotovo 800 tisuća posjeta, dolazi se do brojki koje našu grupaciju uvjerljivo pozicioniraju na vodeće mjesto prema utjecaju i dosegu među čitateljskom publikom na sjeveru.

bbb6c9793c28914fc8f859e8f6ca6099.jpg?v=2Sve to pokazuje da vi, dragi naši čitatelji, prepoznajete relevantnost sadržaja koji proizvodimo. Zahvaljujemo vam na tome što nam dajete svoje povjerenje!

Ogroman doseg putem Facebooka

Osim podataka Google Analyticsa, i oni s društvenih mreža uvjerljivo govore o dominaciji naših portala. Tako eMedjimurje.hr na Facebooku prati više od 65 tisuća korisnika društvene mreže, dok 'mlađi partner' Varaždinski.hr ima gotovo 32 tisuće pratitelja.

No još važniji podaci od broja pratitelja su oni koji pokazuju doseg objava odnosno broj reakcija na objave.

Usporedba brojki svih značajnijih portala na sjeveru pokazuje uvjerljivu nadmoć portala eMedjimurje. U razdoblju od 5. do 11. svibnja objave eMedjimurja lajkane su, komentirane i dijeljene čak 543 tisuće puta! U istom razdoblju angažman čitatelja na objavama portala Varaždinski.hr iznosio je 140 tisuća.

372f0364cf78668607bfb0fe5ce0f52b.jpg?v=2

Tijekom ta četiri tjedna objave portala eMedjimurje.hr vidjelo je čak 1,6 milijuna korisnika Facebooka, dok je doseg objava na stranici Varaždinskog bio dodatnih 430 tisuća.

Tome dodajmo da smo prisutni i na Instagramu, gdje eMedjimurje.hr ima 11,5 tisuća pratitelja, dok Varaždinski.hr prati 6,2 tisuće korisnika ove društvene mreže.

Više od milijun pregleda videa 

U posljednje vrijeme sve više ulažemo u video produkciju i brojke pokazuje da smo na pravome putu.

Tako su od 14. travnja do 11. svibnja video sadržaji pregledani više od milijun puta odnosno, budimo sasvim precizni, točno 1.039.386 puta.

Net.hr grupa s 1,8 milijuna stvarnih korisnika

Također smo ponosni što grupa online medija okupljena oko RTL-ovog nacionalnog news portala Net.hr, a kojoj pripadaju i eMedjimurje.hr i Varaždinski.hr, ostvaruje odlične rezultate.

Prema istraživanju gemiusAudiencea, koji mjeri posjećenost hrvatskih web-lokacija, ova grupacija je tijekom travnja zabilježila 120 milijuna pregleda stranica, s više od 1,8 milijuna stvarnih korisnika!

Hvala vam!

Zahvalni smo što u današnjem vremenu i borbi protiv koronavirusa imamo poslovne partnere koji su prepoznali naš portal kao put do svojih klijenata, i to usprkos rezanju marketinških budžeta.

Sve to dokaz je da naši online mediji i u ovo krizno vrijeme opravdavaju svoj cilj te idu u pravome smjeru. Stoga ćemo i nadalje biti tu za vas, dragi naši čitatelji, jednako kvalitetni i relevantni. Hvala vam od srca na tome!

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!