DOMAĆI MEĐIMURSKI PILIĆI

PROMESS otvorio vrata na čakovečkom jugu, u ponudi vrhunsko svježe pileće meso i prerađevine!

Od sada na novoj lokaciji možete kupovati međimursko svježe i marinirano pileće meso, kao i svježe pileće pljeskavice te ćevapčiće

Obiteljsko proizvođačko poduzeće za uzgoj peradi i preradu mesa Promess d.o.o. domaćim pilećim mesom opskrbljuje potrošače već više od 60 godina, a osim na već postojećoj lokaciji u Belici njihovi proizvodi od danas su dostupni na novoj adresi Tomaša Goričanca 4, Jug Čakovec.

Promess d.o.o. bavi se uzgojem peradi i preradom pilećeg mesa, a potrošače opskrbljuju samo sigurnim, zdravim, kvalitetnim i ukusnim proizvodima. Implementacijom najsuvremenijih tehnologija u procese proizvodnje garantiraju konstantnu vrhunsku kvalitetu proizvoda, koji su pod strogim nadzorom službi za kvalitetu i zdravlje.

U izvrsnost njihovih proizvoda uvjerite se na spomenutoj lokaciji, gdje od sada možete kupovati međimursko svježe i marinirano pileće meso, kao i svježe pileće pljeskavice te ćevapčiće koje odlikuje visoka kvaliteta i izvrstan okus.

Radno vrijeme nove mesne destinacije na čakovečkom jugu je ponedjeljkom i subotom od 7 do 13 sati te od utorka do petka od 7 do 15 sati, a više o njima saznajte na internet stranici ili ih kontaktirajte na e-mail adresu info.promess41@gmail.com te broj mobitela 098/907-0559.

Najnovije