Vijesti / Promo
Promo
Otvorena je cvjetna galerija ADaSa S&D u Belici: Svaki kupac na dar je dobio bijelu kalu!
PR fotografija

DAR POVODOM OTVORENJA

Otvorena je cvjetna galerija ADaSa S&D u Belici: Svaki kupac na dar je dobio bijelu kalu!

Vedri dvojac Saša & Daša otvorile su vrata još jedne cvjetne galerije, ovaj put u Belici

Nakon što je epidemija koronavirusa nakratko poremetila planove otvorenja, u ponedjeljak, 18. svibnja, službeno je otvorena nova cvjetna galerija ADaSa S&D na adresi Kralja Tomislava 169 u Belici.

Osim što na već poznatoj lokaciji prve ADaSa cvjetne galerije, koja se nalazi u prodajnom centru BAT Čakovec, niz godina razveseljavaju kupce sa svojim raznim cvjetnim aranžmanima, ljubiteljice cvijeća Saša i Daša svoje kreacije su omogućile i u Belici! 

Na novoj lokaciji srdačno su dočekale sve interesente, koji su mogli razgledati razne cvjetne aranžmane od rezanog i suhog cvijeća, bukete, raznorazne lončanice ili pak pronaći poklon za različite prigode, a pri kupnji ih je na poklon dočekala bijela kala iz domaćeg uzgoja.
Posjetite ih na novoj spomenutoj lokaciji u radnome vremenu od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati ili subotom od 9 do 12 sati, jer očekuje vas raskoš cvjetnih boja i oblika, a do isteka zaliha i kala na poklon pri kupnji!

Za više informacija možete nazvati na broj mobitela 098/1790635 i 091/2843133 ili ih posjetite na Facebook stranici te saznajte više o ponudi i aktualnostima. 

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!