Vijesti / Promo
Promo
Malo carstvo umjetnina: U srcu Čakovca Galerija Sabol pruža jedinstvenu paletu umjetničkih djela
PR fotografija

30 GODINA TRADICIJE

Malo carstvo umjetnina: U srcu Čakovca Galerija Sabol pruža jedinstvenu paletu umjetničkih djela

U Galeriji Sabol možete pronaći prigodne poklone za razne prigode - svadbe, rođendane, godišnjice braka, svetu pričest, krizmu, poslovne partnere i prijatelje

U samom srcu grada Čakovca vrata umjetničke Galerije Sabol otvorena su za građane i posjetitelje već više od tri desetljeća, a njihov ugodan, topao i zaokružen prostor na sadašnjoj adresi Ul. Kralja Tomislava 17, pored Gradskog poglavarstva, pruža jedinstvenu paletu unikatnih ukrasnih predmeta.
Od ranih dana, vizija Galerije Sabol je pružiti visokokvalitetne proizvode najrenomiranijih slikara i umjetnika Hrvatske, istodobno otkrivajući nova umjetnička rješenja za zadovoljavanje svake i najmanje želje svojih vjernih kupaca.

Karakterističnu ponudu Galerije, o kojoj s ljubavlju brinu Nada i Vlado Sabol, čine slike hrvatskih živućih umjetnika ili autora kojih više nema, restaurirani antikni namještaj i starine, skulpture, replike, umjetnički modni nakit, Tiffany stolne lampe, jedinstveni suveniri kao i izvorni međimurski suveniri te mnogo više.
Svakom kupcu koji uđe u Galeriju supružnici Sabol pristupaju na isti srdačan način, pomažu shvatiti umjetnost, proširiti znanje o određenim tehnikama te tako približiti kompleksnost tehnike i procesa nastajanja umjetnine.

Održavajući tradiciju koja traje od 1989., a koja je započela s tek nekoliko slika u prostoru, Galerija Sabol do današnjeg dana brine o kvaliteti prvenstveno slika poznatih hrvatskih autora kao što su: Veža, Berber, Popović, Jordan, Lacković, Rabuzin, D.C. Jordan, Kovačić, Generalić, Huzjak, Džamonja, Lipovac, Lapuh, Bosner, Murtić, Prica, Bahunek, Politeo, Marasović, Letica, Pulitika, Trebotić, Vrkljan i drugi.
Poznati su i po realizaciji više međimurskih suvenira od kravate do skulptura, grafičke mape grada Čakovca te Čakovečkog kišobrana koji u njihovoj realizaciji grad prikazuje očima slikara Saše Petroševskog Novaka

Posebno ističu i uslugu uramljivanja slika, diploma, certifikata, zahvala i sličnog, a poželite li uskladiti okvir određene slike svom privatnom ili poslovnom prostoru, uvijek će vam ići na ruku i prilagoditi ramu prema vašem izboru. Uz sve navedeno, u Galeriji Sabol možete pronaći prigodne poklone za razne prigode - svadbe, rođendane, godišnjice braka, svetu pričest, krizmu, poslovne partnere i prijatelje! 
Također, u njihovom angažmanu i suradnji s akademskim slikarom Darkom Škodom nastaju bezvremenski portreti prema narudžbi za koje nije potrebno pozirati satima, već je dovoljna jedna fotografija subjekta.

U Galeriji Sabol, gdje su pokrivene sve vrste stilova, svatko može pronaći nešto za sebe, a više o ponudi i aktualnostima možete saznati na njihovoj Facebook stranici, broju telefona 040/312-259 i mobitela 098/214-107 ili 098/315-808, kao i na već spomenutoj adresi u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 9:30 do 13 sati i od 16:30 do 19:00 sati te subotom od 9 do 12:30 sati!

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!