Vijesti / Promo
Promo
AUTOŠKOLA PRILOK Uz dodatne sigurnosne mjere, prilagodili su i cijene za nove kandidate!
Autoškola Prilok

OBUKA VOZAČA SE NASTAVLJA

AUTOŠKOLA PRILOK Uz dodatne sigurnosne mjere, prilagodili su i cijene za nove kandidate!

Upisi su mogući radnim danom od 8 do 19 sati te subotom od 8 do 13, a početak novog tečaja već sljedeći ponedjeljak

Pridržavajući se uputa za rad tijekom epidemije koronavirusa izdanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Autoškola Prilok uz dodatnu dozu sigurnosti nastavlja s uspješnim radom u obuci vozača za sve kategorije.

Visoku kvalitetu u osposobljavanju drže i u ovakvim situacijama, a kako bi s maksimalnom sigurnošću pristupili obuci, pri upisu svaki kandidat dobiva "poklon paket sigurnosti" koji sadrži zaštitnu masku i zaštitne rukavice te se u praktičnom dijelu posebno pridaje pažnja propisanim higijenskim postupcima uz osiguranu dostupnost dozatora za dezinfekciju ruku.
Osim toga, zbog socijalne osviještenosti i situacije izazvane pandemijom koronavirusa uz vrhunsku kvalitetu predavača, instruktora, najopremljeniju i najveću učionicu, te daleko najbolji vozni park, odlučili su prilagoditi cijene.

Posebno izdvajaju cijenu obuke za B kategoriju koja će do normalizacije situacije iznositi čak 3.960 kuna. Upisi su mogući radnim danom od 8 do 19 sati te subotom od 8 do 13, a početak novog tečaja već sljedeći ponedjeljak, 18. svibnja!
Ono što ostaje konstanta je njihova radna navika koja se temelji na posvećivanju svakom kandidatu na osobnoj razini, kako bi maksimizirali usvajanje gradiva te prenijeli znanje predavača i instruktora na polaznika autoškole.

Sve informacije o predavanjima, vožnji i ispitima možete dobiti i na njihovoj Facebook stranici gdje se nalaze aktualne obavijesti, putem telefona 040/645-355 ili na internet stranici Autoškole Prilok.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!