Vijesti / Promo
Promo
iNTERKAST slavi 5. rođendan: Iskoristite najbolje cijene usluga i pogodnosti na više od 6.000 artikala!
PR fotografija

ROĐENDANSKA ATMOSFERA

iNTERKAST slavi 5. rođendan: Iskoristite najbolje cijene usluga i pogodnosti na više od 6.000 artikala!

Povodom rođendana pripremili su brojne poklone, popuste, pogodnosti te veliku rođendansku nagradnu igru

Već petu godinu u nizu iNTERKAST d.o.o., na adresi Ul. Braće Radića 62 u Pribislavcu, svojim kupcima nudi pristupačne cijene i kvalitetnu uslugu.

Na postojeći široki asortiman proizvoda, keramike, parketa, laminata, sanitarija, vijčane robe, potrepština za vrt i okućnicu te usluga savjetovanja i gradnje, povodom rođendana pripremaju poklone, popuste, pogodnosti te veliku rođendansku nagradnu igru!
- Dođi i ti na iNTERKAST-ov rođendan te pokupi najbolje cijene na suhu gradnju i fasadne sustave, kao i na više od 6.000 artikala! Svaki dan do kraja mjeseca očekuje vas rođendanska atmosfera! - poručuju.

Od pogodnosti izdvajaju dostavu narudžbu i plaćanje pri dostavi na kućnu adresu, Rigips ploče po svega 11,69 kuna po metru kvadratnome, fasadne sustave od 45,90 kuna po metru kvadratnome, sniženje cijena boja i lakova za 20 posto te profila za suhu gradnju do 60 posto.
- Kako bismo kupcima zahvalili na povjerenju koje nam svakog dana iskazuju, pokrenuta je rođendanska nagradna igra koju možete pronaći i uključiti se na Facebook profilu, jer očekuju vas odlični paketi - također poručuju iz iNTERKAST-a.

Pravo je vrijeme da iskoristite akcijske cijene i uštede na kupovinu, a više informacija možete saznati na broju telefona 040/500-268, društvenim mrežama ili pak na spomenutoj adresi Braće Radića 62, Pribislavec u radnome vremenu od ponedjeljka do petka od 7 do 19 sati te subotom od 7 do 14 sati.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.