Domus interjeri

DOMUS INTERIJERI Zbog povećanja obujma posla zapošljavaju se soboslikari-fasaderi!

Prijava je na puno radno vrijeme i u stalni radni odnos, a svi zainteresirani mogu se javiti na broj 098 244 001

DOMUS INTERIJERI d.o.o. je tvrtka specijalizirana za izvođenje završnih građevinskih radova.

Bave se soboslikarskim i fasaderskim radovima, suhom gradnjom, keramičarskim radovima, također prodaju i ugrađuju dekorativne zidne elemente, štukature i tapete.

Tvrtka trenutno broji tridesetak djelatnika, a zbog povećanog obujma posla u potrazi je za SOBOSLIKARIMA – FASADERIMA. Područje na kojem tvrtka radi je isključivo Republika Hrvatska.

Znanje i vještine koje traže od potencijalnih djelatnika jesu samostalnost u radu, organiziranost i pedantnost, a podrazumijeva se i spremnost na timski rad.

Prijava je na puno radno vrijeme i u stalni radni odnos.

Svi zainteresirani mogu se javiti na broj 098 244 001.

** PRODAJA I UGRADNJA zidnih tapeta i štukatura **

U Domusu možete pronaći i zidne tapete BN wallcoverings, jednog od vodećih svjetskih proizvođača rezidencijalnih i projektnih tapeta te tapeta s digitalnim printom.

Štukature su trenutno jedan od najomiljenijih detalja u uređenju interijera. Proizvodi NMC već su 20 godina sinonim za visokokvalitetni i nezamjenjiv program u području uređenja klasičnog ili modernog interijera.

Ako razmišljate o preuređenju interijera, svakako dogovorite svoj termin za dolazak u njihov ured, I.G. Kovačića 10 u Čakovcu, gdje će vam rado pokazati sve uzorke tapeta i štukatura, dati savjet i sve bitne informacije vezano za ugradnju.

Kontakt: 098 244 001

Najnovije