Vijesti / Promo
Promo
OPG NOVAK Prodaje se proljetno i ljetno cvijeće
OPG Novak

NARUDŽBE PRIMAJU TELEFONOM

OPG NOVAK Prodaje se proljetno i ljetno cvijeće

OPG Novak prodaje proljetno i ljetno cvijeće na kućnom pragu, potrebno je izvršiti narudžbu, na telefon 0955020561 Vesna, koju će Vam oni pripremiti, samo za vas, a Vi je možete pokupiti na njihovoj adresi Maršala Tita 1, Novo Selo Rok

OPG Novak Fotogalerija

Vesna i Srećko Novak punih trideset godina bave se cvjećarstvom i pčelarstvom. Kao nasljednici obiteljskog posla s ponosom i ljubavlju obavljaju ono što su im ostavili njihovi roditelji.

'Volimo cvijeće i s pažnjom uzgajamo svaku biljčicu od sjemena sve do cvatnje. Svu ljubav želimo s naših plastenika unijeti u vaše domove, razveseliti vas mirisom i vedrom bojom. Obratite se s punim povjerenjem' - istaknuli su Vesna i Srećko Novak.

U ovo krizno vrijeme OPG Novak prodaje proljetno i ljetno cvijeće na kućnom pragu, potrebno je izvršiti narudžbu, na telefon 0955020561, koju će vam oni pripremiti, samo za vas, a vi je možete pokupiti na njihovoj adresi Maršala Tita 1 u Novom Selu Rok. Za veće količine izvršavaju i dostavu.

Od asortimana izdvajaju: maćuhice, rununkule, potočnice, tulipane, tratinčice kao cvijeće koje je spremno za sadnju van na gredice, groblja Itd.

Ljetnice poput pelargonija/mušktla i ostalog balkonskog cvijeće također možete saditi, no međutim potrebno ih je zaštititi od mraza za koji još postoji mogućnost.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.