Comet iz N. Marofa poklanja čitateljima eMedjimurja.hr lopate za snijeg!

Snijeg i dalje pada u Međimurju, lopate za snijeg su nam prijekopotrebne! Comet  iz Novog Marofa odavno slovi kao pouzdan partner,  ne samo velikih poduzeća  i obrtnika, već i svih onih koji kod kuće žele imati kvalitetne alate.


Uz prodaju preko maloprodajnih centara i veleprodaje,  posljednjih je mjeseci naglo porasla online prodaja preko webshopa Cometa.

Comet je u svojem bogatom asortimanu, pripremio i sve ostalo za snijeg – sol za posipanje, toplu zaštitnu radnu odjeću, rukavice, cipele, odjeću, strugalice za led, dječje sanjke.

A lopate za snijeg po akcijskim cijenama možete naručiti i webshopu Cometa.


eMedjimurje.hr nagrađuje petero najbržih čitatelje sa lopatama za snijeg iz Cometa Novi Marof!

Prva petorica čitatelja koja odgovore na nagradno pitanje i ostave točan odgovor ispod ovog članka dobivaju po jednu lopatu za čišćenje snijega iz Cometa Novi Marof!


Nagradno pitanje glasi: Gdje (navesti adresu) i koliko maloprodajnih centara , osim webshopa, ima Comet?

Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru (odgovoru) svoje pravo ime i prezime, jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom moći podići lopatu za snijeg u Maloj Subotici u Caffe baru “Petica”, Glavna 22, Mala Subotica. Po jednu lopatu za čišćenje snijega dobiva petorica prvih komentatora koji točno odgovore na pitanje navedeno iznad.

Sretno!

Prošetajte policama Cometovog webshopa i odaberite artikl za sebe, a Comet će Vam istog dana narudžbu poslati na kućni prag…

Ne čekajte i obratite se:

Varaždinska 40c
42220 Novi Marof
Hrvatska

Tel.: 385 42 408 500
Fax: 385 42 408 510

Email: comet@comet.hr

Web: www.comet.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije