Upisi u programe obrazovanja u POU Čakovec

Pučko otvoreno učilište Čakovec – Centar za cjeloživotno učenje upisuje polaznike u programe obrazovanja.


Poljoprivrednici
sada je pravo vrijeme za vaše obrazovanje kako bi spremni dočekali Europsku uniju. Upišite programe osposobljavanja s upisom u radnu knjižnicu: ratar, povrtlar, farmer-mljekar, vinogradar-podrumar, peradar i proizvođač jaja, voćar, pčelar i uzgajivač voća, cvijeća i povrća u zatvorenom prostoru. Početak predavanja je u siječnju.


Novost
je osposobljavanje s upisom u radnu knjižnicu za pomoćnika/cu u nastavi u radu s učenicima s teškoćama i dadilju. Uvjet upisa je završena četverogodišnja srednja škola.


POU Čakovec
vrši upise osposobljavanja s upisom u radnu knjižicu za sljedeća zanimanja: bravar, rukovoditelj viličarom, mesar, priprematelj pizza, ugraditelj noktiju, maser, pediker, dječji njegovatelj, njegovatelj starijih osoba, šivač, zavarivač mig-mag postupkom, samostalni knjigovođa i rukovatelj motornom pilom.


U ponudi je i program
usavršavanja s upisom u radnu knjižicu za zanimanje mendžer/ica za izradu i provedbu EU-ovih projekata za što je potrebna završena VŠS ili VSS, poznavanje engleskog jezika i osnove služenja alatima Microsoft Word i Microsoft Excel.

Tu je i informatičko obrazovanje za auto-cad specijalista i osposobljavanje za operatora na računalu i tečaj informatike za početnike.

U tijeku su upisi u tečaj krojenja i šivanja za početnike.


Maturantima
se nudi mogućnost upisa programa priprema za polaganje državne mature. Svi polaznici dosadašnjih priprema uspješno su položili državnu maturu. Početak predavanja za matematiku, hrvatski, njemački i engleski jezik je u siječnju ove godine.


Škola stranih jezika
vrši upise polaznika za engleski, njemački, francuski, ruski, mađarski, španjolski i talijanski jezik te hrvatski jezik za strance za sve uzraste, od vrtićke do umirovljeničke dobi s najpovoljnijim cijenama u Međimurju.


Sve informacije možete dobiti putem emaila: info@pou-cakovec.hr, na njihovoj web stranici: www.pou-cakovec.hr ili putem telefona: 040 395 236, 396 717, 396 716 te na Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije