Mama je rekla da reda mora biti! RED projekt je rješenje za tebe!

Koliko puta ti je mama rekla da makneš bicikl s hodnika? I kud ćeš s njim? U garažu smije samo tatin ljubimac na četiri kotača. Na balkonu su ti maznuli već jedan, a u sobu jednostavno ne stane. A tek skate… Tati smeta na zidu jer će ga oštetiti, mami smeta na podu jer joj sve smeta na podu, a ormar je, budimo realni, loša ideja.


Imaš li i ti te muke? RED projekt je pronašao rješenje za tebe!


Skrati si muke, kupi policu za bicikl i stalak za skate, izbuši rupe i objesi ih na zid.

Polica za bicikl i stalak za skate novi su proizvodi tvrtke RED-projekt. Dizajnirani su kako bi ti olakšali svakodnevnicu jer znamo kako je kada u rano jutro zapneš za bicikl na putu prema kupaonici.

Polica za bicikl – WALLBOX – je polica na koju možeš “okačiti” svoj bicikl da uredno i stabilno stoji. Nema straha od prevrtanja u tijesnom hodniku, nema straha od oštećenog poda jer nogica “struže”  ili oštećenog zida jer se bicikl prevrnuo. Polica može biti u hodniku (stana ili kuće) u bilo kojoj prostoriji, garaži, podrumu, poslovnom prostoru..


Wallbox
možeš odabrati u dvije dimenzije. Wallbox M i L razlikuju se u širini, prva je 30x30x15, dok je druga 36x30x15 cm, imaju i adekvatnu širinu proreza tako da lakše odabereš koja odgovara tvom okviru bicikla. Polica je izrađena od kvalitetne i vrlo čvrste šperploče i teži samo 4,5 kg. Montaža je vrlo jednostavna, trebaš dvije rupe u zidu i malo snage za šarafljenje.

Stalak za skate – TABLON – je stalak u koji se umetne skate. Skatovi  su obično naslonjeni na zidove u hodniku, sobama ili na podu na  kotačima što je jako opasno za ukućane koji mogu na njih stati i odskejtati se u .. bolnicu po gips. Nadalje, ovaj se stalak može montirati i na zid pa se skate umetne i služi kao polica.

Tablon je napravljen od medijapana i teži 1 kg, što je dovoljno teško da održi stabilnost skateboarda na podu, a opet dovoljno lagano da ga objesiš na zid i diviš se svojim daskama dok čekaš bolje vrijeme za vožnju. Tablon smo pripremili u pet različitih modela: televizor, semafor, kolica, skate i karta. Svi su nam odlični, ali ti ipak najbolje znaš koji je najbolji. Osim toga, prilikom izbora svog tablona, pripazi na širinu proreza. Imamo jednu univerzalnu veličinu za skateboarde i jednu za longboarde.

Ovi super kul proizvodi u potpunosti su izrađeni u Hrvatskoj, a namijenjeni su svima koji se bore za svaki kvadrat u (podstanarskom ili roditeljskom) stanu, onima čija mama uporno trubi da reda mora biti.


Tražite originalan poklon ispod bora – RED-projekt ti daruje startup popust!

WALLBOX  police za bicikl 469,00 kn sa startup popustom 379,00 kn

 

TABLON stalaci za skate 119,00 kn sa startup popustom 89,00 kn 

I tvoja Mama kaže da reda mora biti?


Skrati si muke i odaberi svoj stalak ili policu i naruči je na:

www.red-projekt.com

Platiti možeš pouzećem ili općom uplatnicom, odnosno Internet bankarstvom, a paket ti dostavlja kurirska služba na tvoju kućnu adresu u roku od 2-4 radna dana, ili ga sam preuzimaš na adresama u Čakovcu i Zagrebu.

 
Ne čekaj, informiraj se:

RED-projekt.com

Kikićeva 20
10 000 Zagreb
Hrvatska

Novakova 22
40000 Čakovec
Hrvatska

Tel.: +385 (1) 5505 973
Fax: +385 (40) 370 701
Mob: Marko +385 97 7770531
Mob: Nikola +385 98 54 20 62
Mob: Tanja +385 98 54 60 54

Email: ducan@red-projekt.com

Web: www.red-projekt.com

Facebook: www.facebook.com/redprojektcom

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije