POWER COMPUTERS ČAKOVEC

Najveći izbor suvremene tehnologije na jednom mjestu: Iskoristite pogodnosti tijekom rođendanske veljače!

Zavirite u svijet najsuvremenije informatičke i prateće opreme po garantirano najpristupačnijim cijenama

U trgovini Power Computers Čakovec, na adresi Zagrebačka 87, možete razgledati, isprobati i kupiti ono najbolje što vam se danas od tehnologije nudi na tržištu, sve na jednom mjestu!

Na prvom katu trgovačkog centra Konzum, u trgovini Power Computers očekuju vas posebno uređeni odjeli za televizore, računala, mobitele, bluetooth zvučnike, gaming periferiju, laptope, pisače, električne romobile, školske i uredske opreme i još puno, puno više.

Osim bogate i raznolike ponude odmah dostupnih modela, ova trgovina nudi opciju kvalitetnog, pouzdanog i brzog servisa računala i računalne opreme, a na raspolaganju je uvijek u pripremi vrhunska oprema i velik broj rezervnih dijelova, kao i stručno osoblje, koje će sigurno riješiti svaki vaš problem.

Osim navedenog, do kraja veljače očekuju vas brojna sniženja cijena i ostale pogodnosti povodom proslave 13. godine uspješnog poslovanja, kao što je simboličan poklon pri svakoj kupovini, stoga ne oklijevajte s dolaskom, jer osim što je pravo vrijeme, pravo je i mjesto!

Ako poželite bolje proučiti ponudu koja se ne propušta iz udobnosti vašeg doma ili naručiti proizvod koji želite, posjetite Power Computers internet stranicu ili web shop, na kojem ostvarujete pravo na besplatnu dostavu za kupovinu iznad 2.000 kuna.

No, želite li isprobati neki proizvod i uvjeriti se u kvalitetu, potražite ih na spomenutoj adresi od ponedjeljka do petka u radnom vremenu od 8 do 19 sati, u subotu od 8 do 13 sati, a za više informacija možete zapratiti i njihovu Facebook stranicu, nazvati besplatan info telefon 0800 400 040 ili poslati upit na e-mail adresu prodaja@pc1.hr, a do onda razgledajte fotogaleriju!

Najnovije