Vijesti / Promo
Promo
Sudjelujte u Lumini Valentinovo FOTO natječaju i osvojite vrijedne nagrade
Trgovački centar Lumini

svi u lumini

Sudjelujte u Lumini Valentinovo FOTO natječaju i osvojite vrijedne nagrade

Ne zaboravite na posebne pogodnosti i popuste koje od 1. veljače možete ostvariti sa svojom Lumini club karticom.

Mjesec ljubavi u Trgovačkom centru Lumini počinje već prvog dana veljače velikim Valentinovo FOTO natječajem, u sklopu kojeg možete osvojiti zaista vrijedne nagrade!

Kako? Dođite u Lumini i pronađite veliko srce, poslikajte se pored i objavite fotografiju na Facebook stranici centra Lumini.

Natječaj traje od 01. do 14. veljače, a osvojiti možete vrijedne poklon bonove i popuste, tenisice, torbe, fino vino, nakit i još mnogo prigodnih poklončića koje su za vas pripremile igraonica Twister, trgovine Sport Vision, Buzz, Prima, Skechers, s.Oliver, Watch Centar, Benetton, Adidas, Orsay, Europa 92, dm, Dominik zlatarnica i srebrnarnica i Vinski bar Zlatne gorice

930f49ac01eb1db08a6b3c3d86c1d3aa.jpg?v=2

- Igrajte se s nama i osvojite super nagrade, a na samo Valentinovo i dan kasnije posjetite centar Lumini gdje vas, uz odlična sezonska sniženja i popuste koji se penju do nevjerojatnih 80 posto, čekaju posebne čoko slastice! - poručuju iz Luminija.

Ne zaboravite na posebne pogodnosti i popuste koje od 1. veljače možete ostvariti sa svojom Lumini club karticom. Ako još niste, dođite do info pulta i učlanite se u Lumini club te predočenjem kartice u odabranim trgovinama ostvarite dodatne uštede na kupnju igračaka, kozmetike, sunčanih naočala, sportske opreme…

Više informacija o popustima i foto natječaju možete naći na www.lumini.hr. 

c07e9fc45dc52bdf65541a8b15938ab5.jpg?v=2

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!