Vijesti / Promo
Promo
'OBRUČ' I 'ŠIPKA' Najsenzualniji sportovi koje možete trenirati u TTS Sport centru
TTS centar

UPISI U TIJEKU

'OBRUČ' I 'ŠIPKA' Najsenzualniji sportovi koje možete trenirati u TTS Sport centru

Aerial Hoop obuhvaća ples i akrobacije na metalnom obruču koji visi u zraku, dok je Pole dance kombinacija treninga i umjetnosti koja uključuje ples i akrobatiku. Upisi na ove senzualne sportove s u tijeku u TTS-us.

U sklopu TTS Sport centra Varaždin i njihovih grupnih programa možete pronaći i Aerial Hoop te Pole Dance koji su deklarirani kao najsenzualniji sportovi, a objedinjuju gimnastiku, akrobaciju, ples, istezanje, jogu te pilates.

Pole dance je kombinacija treninga i umjetnosti koja uključuje ples i akrobatiku usmjerenu oko vertikalnog, fiksiranog metalnog stupa koji se postavlja od poda do stropa. Treniranjem Pole Dancea se aerobnim vježbama razvijaju ravnoteža, fleksibilnost, izdržljivost i snaga.

Aerial Hoop je pak slična disciplina koja obuhvaća ples i akrobacije na metalnom obruču koji visi u zraku. Ova plesno akrobatska i umjetnička vještina izaziva posebno divljenje i privlači pažnju spojem plesa i gimnastike.

Zabavite se i dovedite u formu najljepšim mogućim sportom na svijetu, plesom!

Nazovite recepciju TTS Sport centra Varaždin na 042 490 850 i dođite na grupe koje se održavaju utorkom i četvrtkom od 20 i 21 sat!

PROBNI TRENING JE BESPLATAN!

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!