Vijesti / Promo
Promo
NAGRADNA IGRA 'Iz BAT-a pod Vaš bor': Auto je osvojila gospođa Draga iz Domašinca!
Promo

SRETNA DOBITNICA

NAGRADNA IGRA 'Iz BAT-a pod Vaš bor': Auto je osvojila gospođa Draga iz Domašinca!

Danas prijepodne je u BAT-u održano javno izvlačenje imena desetero sretnih dobitnika nagrada u velikoj božićnoj nagradnoj igri Iz BAT-a pod Vaš bor

Tijek izvlačenja imena sretnih dobitnika, svi su zainteresirani, mogli uživo pratiti na Radiju 1 te putem Facebook stranice portala emedjimurje. Glavnu nagradu – auto Suzuki Swift osvojila je gospođa Draga Đurkin iz Domašinca. 

NAGRDNA IGRA 'Iz BAT-a pod Vaš bor': Auto je osvojila gospođa Draga iz Domašinca! Fotogalerija
 

Sreću joj je donijela 30 – godišnja Martina iz Ivanovca, koja je danas prijepodne s mamom kupovala u BAT-u. Među tisućama kupona Martina - koja će uskoro postati mama – je izvukla baš kupon gospođe Drage iz Domašinca koja je ovih dana u BAT-u kupila televizor i ispunila nagradne kupone. Veselje dobitnice automobila, 55-godišnje Drage (inače radnice u proizvodnji obuće), ali i njezine oduševljene pratnje - bilo je neopisivo! Pogledajte video na portalu emedjimurje!

 

Razlog za dodatno veselje, uoči Badnjaka, ima još devetoro kupaca BAT-a koji su osvojili poklon bonove u iznosu od 5000 kuna. Tko su sretni dobitnici ovih vrijednih nagrada doznajte na www.batprodajnicentar.hr ili na www.facebook.com/batprodajnicentar.

picture
 

Ovo je već peta godina zaredom kada BAT, na sam Badnjak, nagrađuje svoje vjerne kupce prodajnog centra, ali i one iz poslovnice Mursko Središće.

Čestitke sretnim dobitnicima!

Bogate nagrade su, uz BAT, omogućili i njegovi brojni poslovni partneri, među kojima se posebno ističu AC BaumgartnerBekoBoschCandyChromoseMedjimurjeGorenjeJubKnaufKronopolLasselsberger-KnaufPraktik ToolsCompoNordRadio 1Radio 105, TexoVinkopromZed

picture
 

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!