Uređenje interijera

DOMUS INTERIJERI Dekorativni elementi za uređenje interijera

Tvrtka Domus interijeri d.o.o. osim izvođenja završnih građevinskih radova prodaje i dekorativne elemente za uređenje interijera

U njihovoj ponudi možete pronaći štukature, tapete, zidne obloge i premaze.

Proizvođač NMC već je 20 godina sinonim za visokokvalitetni i nezamjenjiv program proizvoda u području uređenja klasičnog ili modernog interijera.

Stropne ili zidne štukature, rozete, podni sokli, elementi za indirektnu rasvjetu, dekorativne zidne obloge, profili kojima možete zaštiti vaše zidove od udaraca, stupovi i pilasteri, proizvodi su koje u programu NMC-a možete naći u različitim izvedbama materijala (polistiren, HDP, poliuretan) i u različitim cjenovnim kategorijama. Od cjenovno najpovoljnijih do najekskluzivnijih materijala.

>> FOTO: Dekorativni elementi za uređenje interijera

Štukature su trenutno jedan od najomiljenijih detalja u uređenju interijera. Bezlične zidove podižu na sasvim novu razinu, možete ih bojati i kombinirati razne oblike, a daju i posebne efekte kad se poigrate s rasvjetom. Istovremeno su klasične i jako moderne.

Želite li u svoj prostor unijeti dašak elegancije i profinjenosti, predlažemo da svakako razmislite o štukaturama. Mogućnosti oko stila uređenja, boje, materijala i uzoraka su zaista velike, a Domus interijeri mogu vam pomoći oko izbora i ono što je najbitnije, mogu odraditi sve poslove postavljanja dekorativnih elemenata u vašem prostoru.

U Domusu možete pronaći i zidne tapete BN wallcoverings, jednog od vodećih svjetskih proizvođača  rezidencijalnih i projektnih  tapeta, te tapeta s digitalnim printom. Kao vodeći u svojoj branši, BN predvodi trendove svojim inovativnim dizajnom, uvijek novim  i interesantnim kolekcijama.

BN rezidencijalne tapete čini 20 tak različitih kolekcija koje se neprestano nadopunjavaju, mijenjaju i osvježuju. Izaberite uzorak i stil koji vam se sviđa i tapetama upotpunite zidove u vašim prostorijama.
Tražite li još neki završni detalj kojim bi uljepšali interijer, talijanski proizvodi San Marco idealan su izbor jer nude luksuzne zidne boje i premaze. Specijalnom tehnikom nanošenja tih boja postiže se poseban izgled zidova koji daje dozu elegancije u svaki prostor.
Koji god dekorativni element odaberete, tvrtka Domus interijeri u mogućnosti je ponuditi i uslugu postavljanja istog. Ako ste u potrazi za završnim detaljima kojima ćete pokazati vaš stil, svakako razmislite o štukaturama, zidnim oblogama i premazima ili tapetama. Vaša svakodnevica biti će ljepša uz ugodan interijer.

Kontakt:
098 244 001
info.domusinterijeri@gmail.com
www.domus-interijeri.com
I.G.Kovačića 10, Čakovec

Najnovije