BRINU O VAŠOJ KOSI

FRIZERSKI SALON ‘KARMEN’ SLAVI 25 GODINA ‘Mi ne pratimo trendove, stvaramo ih!’

Ovo je priča o frizerskom salonu u koji se uvijek svi s veseljem vraćaju koja živi već 25 godina

Firzerski salon ‘Karmen’ u Novom Selu Rok danas vode majka i dvije kćeri. Karmenka Huzjak, Karla Furdi i Katja Huzjak odgovorne su za dugogodišnji uspjeh obiteljskog posla.

Karmenka Huzjak u frizerske je vode krenula još davne 1994. godine. Sama je radila i stvarala ono što najviše voli – frizurama je iznova vraćala vjernim klijenticama osmijeh na lice. Svoj put je zacrtala još kao djevojčica. A, u salonu koji je otvorila prije 25 godina, danas radi i školuje nadolazeće generacije te im pomaže ostvariti svoje snove.

Ova priča možda i ne bi bila toliko lijepa i posebna da u sebi nema jednu poveznicu – ta poveznica je obitelj. Naime, njezinim je stopama najprije krenula kći Karla, a nedavno im se pridružila i najmlađa Katja. Majka i dvije kćeri imaju isti cilj – njihova usluga i proizvodi moraju biti besprijekorni.

Sudeći po uspješnom trajanju salona, u tome uspijevaju svakog dana. Uoči proslave velikih 25 godina, razgovarali smo sa starijom kćeri Karlom Furdi.

Kada smo ju upitali za tajnu njihovog uspjeha, odgovorila nam je vrlo kratko i jasno:

– Mi ne pratimo trendove, mi ih stvaramo, rekla nam je.

No, osim talenta i ljubavi prema ovom poslu, što su cure naslijedile od majke Karmenke, Karla ističe kako je najvažnije stalno se dodatno educirati i ulagati u sebe. Ostati uporan jedna je od bitnih značajki koje se one svakodnevno drže.

– Neprestano nadograđujemo svoje znanje, odlazimo na stručne prakse, edukacije, natjecanja… Možemo se pohvaliti i prvim mjestima na državnim natjecanjima, ali i brojnim seminarima i edukacijama koje smo završile. Jako smo ponosne i na našu najmlađu Katju koja se nedavno vratila sa stručne prakse na Tenerifima, rekla nam je Karla.

Primijetili smo da mama i kćeri, osim što su profesionalne i vješte sa škarama u rukama, u sebi imaju ono nešto nužno zbog čega im se klijenti vjerno vraćaju – dobru komunikaciju s ljudima.

– U ovom poslu ne možeš uspjeti ako nisi nasmijan, vedar, veseo, ali i raspoloživ ljudima, naglasila je Karla.

Za svoje vjerne klijente, ali i za sve zainteresirane, vrata salona će otvoriti u nedjelju, 1. prosinca u 14 sati, gdje će se počastiti i zajedno sa svima onima zbog kojih toliko dugo i traju, proslaviti svojih dugih, uspješnih i kreativno-modernih 25 godina.

Više informacija o salonu i samom eventu možere pronaći na njihovoj Facebook stranici ili Instagram profilu. 

Fotografije su nastale u suradnji s kozmetičarkom Petrom Tomšić i fotografom Markom Furdijem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije