POVOLJAN UNOS AUTOMOBILA

FOTO Atraktivan Audi A6 u ponudi tvrtke S-Moto Team – dogovorite i vi unos željenog automobila

Audijeva luksuzna limuzina jedan je od najnaprednijih automobila, a uz ovakav dizajn i jedan od najatraktivnijih

Audi A6 40 TDI iz 2019. godine u ponudi tvrtke S-Moto Team d.o.o. iz Čakovca zasigurno je jedan od atraktivnijih automobila u rangu poslovnih limuzina više srednje klase. Doslovno je ‘nakrcan’ svom mogućom dodatnom opremom. Imali smo je na testu te ostali oduševljeni.

Novim oznakama Audi više ne ‘cilja’ na obujam motora, već su to oznake snage – brojke su u rasponu od 30 do 70, a u ovom slučaju riječ je o brojci 40. Radi se o dizelskome 2,0-litrenom turbomotoru, koji razvija 204 konjske snage. Sasvim pristojna snaga za ovog ‘gospodara prstenova’.

Donosimo i kratko objašnjenje Auto kluba oko oznake modela: “I dok nazivi modela ostaju isti, promjena ima u samom nazivu motorizacije. Naime, zbog downsizinga, oznaka za volumen motora koja se dosad koristila postaje sve manje popularna, pa će novi motori dobivati nazive prema snazi motora. Oznake će biti u obliku dvije brojke, pa će tako svi modeli snage između 81 kW i 96 kW nositi oznaku ’30’ na stražnjem dijelu. Brojka ’35’ krasit će model snage između 110 kW i 120 kw, dok je broj ’40’ rezerviran za modele koje pogone motori snage između 125 kW i 150 kW. Takva nomenklatura nastavlja se sve do broja ’70’ za modele koji imaju više od 400 kW.”

Ovaj Audi zaista izgleda moćno, a u ovoj boji i 19″ naplatcima vrlo uglađeno. Dojam pojačava S-line izvana i u unutrašnjosti. Unutrašnjost je također fantastična – izgleda kao da upravljate zrakoplovom.

Vrhunska ambijentalna rasvjeta, dva velika ekrana te treći – virtualni kokpit ispred vozača. Udobna kožna sjedala su električno podesiva, a poboljšavaju ionako vrhunski komfor i prostranost. Svakako limuzina za preporuku.

Tvrtka S-Moto Team d.o.o. iz Čakovca bavi se organizacijom uvoza vozila te izračunom carinskih trošarina. Trebate nešto od navedenog? Kontaktirajte ih još danas!

Cjelokupnu ponudu vozila, rezervnih dijelova i guma iz ponude S-Moto Team d.o.o. potražite na njihovoj trgovini na Njuškalu, dok sve dodatne informacije o asortimanu možete pronaći i na njihovoj Internet stranici ili na broju telefona 040/310-370 te putem emaila na info@s-moto.hr.

Pogledajte fotogaleriju ovog atraktivnog Audija A6

Najnovije