NOVOST U LIJEČENJU EREKTILNE DISFUNKCIJE

MEN-SHOT® – najnoviji i najpopularniji tretman u svijetu za tretiranje erektilne disfunkcije

Za pregled i konzultacije kod dr Irijane Rajković naručite se na 091 45 94 700 ili putem maila estetikacakovec@medikol.hr. Sve dodatne informacije www.dr-rajkovic.hr

MEN SHOT ® od engleske riječi Male ENhancement – muško poboljšanje ili usavršavanje) je najnovija medicinska procedura u svijetu kod koje se pomoću vlastite krvi tretira erektilna disfunkcija. Spada i u najnovije muške anti-aging tretmane.

Dr. Irijana Rajković, spec. plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, prva je i jedini liječnik u Hrvatskoj koji radi ovu vrstu zahvata te je ujedno i službeni internacionalni edukator za MEN SHOT ®.

Erektilna disfunkcija se prema WHO (World Health Organisation) definira kao stanje u kojem muškarac ne može imati ili ne može održati erekciju kako bi imao spolni odnos. Zapanjujući je podatak da svaki peti muškarac u svijetu boluje od erektilne disfunkcije. Kad bi to preveli u konkretne brojke, ispada da samo u Americi od erektilne disfunkcije boluje oko 30 milijuna Amerikanaca. Ako uzmemo podatke Hrvatskog Državnog Zavoda za Statistiku i njihove podatke za broj  muškaraca u 2019.g., u Hrvatskoj od erektilne disfunkcije pati preko 320 000 muškaraca. Zanimljiv je podatak i taj da prema nekim studijama erektilna disfunkcija ukazuje na buduće kardiološke probleme, odnosno da se erektilna disfunkcija javlja 3 do 5 godina prije prvih kardioloških simptoma.

S obzirom da sve više muškaraca ima ove tegobe, a i da velik broj njih ima i dodatne druge bolesti, kao što su kardiovaskularne bolesti ili šećerna bolest, zbog čega su limitirani sa lijekovima koje smiju uzimati, veliki broj  muškarac se odlučuje upravo na MEN SHOT ® tretman.

MEN SHOT ® metoda registrirana je i zaštićena metoda tretiranja erektilne disfunkcije pomoću vlastite krv. Izrazito je popularna u svijetu jer se na bezbolan način, u lokalnoj anesteziji, putem injekcija, ubrizgava PRP (plazma bogata faktorima rasta) dobivena iz vlastite krvi u područje cijelog penis, što dovodi do poboljšanja erektilne disfunkcije na najprirodniji način, jer se koristi upravo krv pacijenta te se ne koriste nikakvi dodatni lijekovi, aditivi ili konzervansi. Sam tretman traje oko pola sata, a postupak nema kontraindikacija ni nuspojava.

MEN SHOT ® djeluje na penis sa svojim regenerativnim, reparativnim, antiinflamatornim i neuroregenerativnim učinkom što u konačnici dovodi do jačanja krvnih žila, stvaranje novih krvnih žila i jačeg stimuliranja živčanih završetaka.

Kod MEN SHOT ® tretman dolazi do:

– poboljšanja erektilne disfunkcije

– pojačane cirkulacije penisa

– pojačanog osjeta penisa

– intezivnijih orgazama u muškarca

– pojačanih performansi muškarca

– erekcije su jače i duže traju

Zbog svog prirodnog utjecaja na neurovaskularni sustav muškog spolnog organa, jasno je zašto je ovaj tretman najpopularniji u svijetu.

Za pregled i konzultacije kod dr Irijane Rajković naručite se na 091 45 94 700 ili putem maila estetikacakovec@medikol.hr.  Sve dodatne informacije www. https://www.dr-rajkovic.hr/

Irijana Rajković, dr.med.

specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije

Voditeljica Centra za estetsku medicinu Medikol

Adresa: Franca Prešerna 13, Čakovec

Dragutina Mandla 7, Zagreb

tel:        091 45 94 700

web:     https://www.dr-rajkovic.hr/

Najnovije