ADVENT U ČAKOVCU

OČEKUJE NAS BOGAT PROGRAM Božićna čarolija u gradu Zrinskih kreće u četvrtak!

Stiže vrijeme božićnih blagdana, a Čakovec će i ove godine biti bogat popratnim sadržajem na nekoliko lokacija

Bliži se ono čarobno doba godine… gdje god da se okrenemo, uveseljavaju nas svjetla, lampice, ukrasi, drvca, mirisi kuhanog vina i cimeta te dobra volja svih koji žive ono o čemu pjevaju brojne božićne pjesme. Pripremite se na toplinu umjetničkog izričaja finih mirisa i ugodne atmosfere u našem gradu. Advent u gradu Zrinskih u organizaciji Turističke zajednice grada Čakovca oduševljavat će vas od 28. studenog do 26. prosinca!

Pred nama je mjesec božićne čarolije, predstava, glazbe, plesa i izložbi. Advent u gradu Zrinskih odvijat će se u samom centru Čakovca. Svaka lokacija na svoj način stvara prepoznatljivu božićnu atmosferu, a najveće bogatstvo leži upravo u toj raznolikosti!

Adventsko vrijeme idealno je za malo sanjarenja, odmak od svakodnevnice te uživanje s obitelji i prijateljima. Vrijeme došašća koje nas tijekom četiri tjedna vodi do Božića najsvečanije je doba godine, doba kad zaboravljamo nesuglasice, brige, sve ono negativno i ružno što život donosi sa sobom i kad nam život barem nakratko obasjavaju samo svjetlost, radost i mir. Doba je to kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onoga zbog čega se čovjek naziva čovjekom. 

Bogatiji nego ikad dosad, program obuhvaća različite prigodne sadržaje koji će se odvijati na Franjevačkom trgu, u Ulici kralja Tomislava, u Knjižnici “Nikola Zrinski”, u Scheierovoj zgradi, u Centru za kulturu, u crkvi sv. Nikole te u crkvi sv. Antuna Padovanskog. Naši najmlađi će se moći družiti s Djedom Mrazom, dočekati svetog Nikolu ili jednostavno uživati u dječjim predstavama i božićnim instalacijama. Čakovec će tijekom četiri vikenda živjeti u pravom božićnom duhu, uz prigodne nastupe koji će uveličati radost božićnog ugođaja.

Uz mnogobrojne sadržaje nikako ne propustite adventski sajam na kojem će se mnogobrojni izlagači predstaviti bogatom božićnom ponudom prigodnih proizvoda te jedinstvenom ugostiteljskom ponudom. Vizualni identitet grada ove godine obećava pravu božićnu čaroliju, stoga budite s nama dio ove magične priče koju ćemo tijekom “Adventa u gradu Zrinskih” živjeti zajedno povezani nevidljivom sponom ljubavi, radosti i zajedništva.

Dođite u srce Međimurja te doživite čaroliju i sami prošećite čakovečkim ulicama, posjetite navedene lokacije i uživajte u živahnosti međimurskog središta koje je možda maleno veličinom, no ogromno duhom! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije