Vijesti / Promo
Promo
FAMILY PARK ZMAJČEK priređuje čarobnu Božićnu priču za Vaše mališane!
PR fotografija

VRIJEME DARIVANJA

FAMILY PARK ZMAJČEK priređuje čarobnu Božićnu priču za Vaše mališane!

Bliži nam se najljepše vrijeme u godini, a to je VRIJEME DARIVANJA. Family Park Zmajček, organizira Božićnu priču za Vaše mališane!

Family Park Zmajček nastoji oživjeti nekad tradicionalnu podjelu darova koja je bila neizostavni dio svakog djetinjstva. Poznato je da takve priredbe ostaju urezane u sjećanja kroz cijeli život. Upravo zato u Family Park Zmajček žele da nadolazeće predblagdanske dane Vi, Vaši vrijedni djelatnici i njihovi najdraži mališani doživite na poseban i nezaboravan način.

Pripremili su jedinstven BOŽIĆNI PAKET koji uključuje:

1. BOŽIĆNA PREDSTAVA poznate spisateljice KRISTINE ŠTEBIH. Predstavu izvode
renomirani glumci:  DAMIR KAHRIMANOVIĆBRUNO KONTREC.
2. DJED MRAZ dolazi nakon predstave kako bi mališanima podijelio darove i napravio fotografiju s klincima i njihovim roditeljima za uspomenu.
3. POKLON VREĆICA SLATKIŠA
4. FOTOGRAFIJA DJETETA S DJEDOM MRAZOM I S POTPISOM DJEDA MRAZA.
5. DJEČJA IGRA U IGRAONICI ZMAJČEK (1 SAT)

CIJENA BOŽIĆNOG PAKETA JE 120.00 KUNA PO DJETETU.

Za to vrijeme roditelji i ostali članovi obitelji mogu bezbrižno uživati u prostoru pizzerije u ugodnom božićnom ambijentu, te kušati nešto iz njihove ponude.
PIZZERIJA nudi za svaki ukus ponešto (pizze, pizza sendviči, salate, palačinke…) i naravno veliki izbor svih vrsta hladnih i toplih napitaka.

- SADRŽAJ DAROVA slaže se prema dobi i spolu djeteta, a najvažnije prema budžetu koji ste spremni izdvojiti. Poklone naravno možete donijeti i sami.

Tvrtka dobiva top uslugu u kojoj možete sami organizirati SVOJU BOŽIĆNU PRIČU u ZMAJČEK-u.

TERMINI održavanja priredbi:
1. 1. prosinca 2019. NEDJELJA U 9.30 SATI
2. 14. prosinca 2019. SUBOTA U 9.30 SATI
3. 21. prosinca 2019. SUBOTA U 9.30 SATI

Rezervacije termina: porukom u inbox Facebook profila: Family park Zmajček, na br.tel: 040 500 036 ili osobnim dolaskom na adresu Globetka ul. 6.

Rezervacije se primaju do najkasnije 2 dana prije priredbe.
Napomena: broj mjesta je ograničen!

'Nadamo se da ćete nas prepoznati kao partnera u malim, ali bitnim stvarima u životu kao što su DJEČJI OSMIJEH I VESELJE' - istaknuo je Kristijan Hergotić, direktor Famly Park Zmjaček 

Božićna priča počinje u Zmjačeku, pratite našu Facebook stranicu, jer ćemo u danima našim čitateljima pokloniti besplatne ulaznice za Božićni paket.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.